Mennyi magnéziumot érdemes szedni naponta? 13 hetesek vagyunk.
Szedsz magzatvédő vitamint? Abban is van Magnézium.
Keményedsz?
Én 14 hetesen kezdtem keményedni. Akkor kezdtem szedni az Elevit mellé a Magnéziumot. Először csak napi 1-et. De semmit nem használt. AZtán reggel 1-t, este 2-t. Aztán 2x2-t.
Múlt héten befejeztem a szedését, mert a 37. hétbe láptem.
Köszönöm a válaszokat!
Gravidát szedek és mellette magnéziumot az orvos tanácsára. Tegnap éjjel elég kellemetlen menstruációs fájásaim voltak, ezért gondoltam, hogy talán nem szedek eleget...
ATTÓL FÜGG, MILYEN MAGNÉZIUMOT SZEDSZ!!!
Ha MagneB6-ot, abból a doki javasolhat adagot. Ha nem keményedsz, akkor napi 2*1 vagy 3*1, de van, aki napi 3*2-őt szed. Abban nagyon kis mennyiségű a hatóanyag.
Viszont a Béres Magnézium+B6 -ból elég napi 1 szem, mert az nagyobb dózis. Ha nagyon keményedsz, akkor max. 2!
Nekem is a doki javasolta, de csak a 19. héttől. Én addig sem és azóta sem keményedtem, hál'Istennek. De én váltottam a MagneB6-ról, mert miután elkezdtem szedni, esténként begörcsölt a vádlim(holott épp e tünet enyhítésre is ajánlják!), és gazdasági szempontból sem érte meg. Az egy doboz olyan hamar elment, hogy nacsak.
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!