Mennyi citromot érdemes facsarni?
Figyelt kérdés
Egy felet, Egyet, Egyet és még egy felet, Vagy kettőt? Volt olyan akinek nem adtak vizet hanem azt mondták neki hogy oldja meg? Érdemesebb inkább vinni vizet mint ott kérni?2011. okt. 24. 18:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem eszembe se jutott citrom. Második szülésnél adtak egy fél pohár vizet is.
2/6 anonim válasza:
Most ezt mire? a cukorterhelésre? :S
3/6 A kérdező kommentje:
Igen cukorterhelés
2011. okt. 24. 20:55
4/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem elég fél citrom leve.
5/6 anonim válasza:
Fél citromlevet engednek beletenni. Én citromlevet vittem, kidobatták velem. A másik kismama adott egy fél citromot, mert csak annyit lehet beletenni..
27hkm
6/6 anonim válasza:
Nekem nem engedtek semmit beletenni, de nem volt gond, nagyon finom volt, még kértem volna szívesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!