Már vége van, és amikor együtt voltunk, megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg, ha esetleg összejönne.18 év alatt vagyok, mit tegyek?
Nem akartam írni,de mostmár kikívánkozik.
Szóval.SOHA nem fogod elfelejteni ha abortuszra szánod magad,mindig eszedbe jut majd hogy nézne ki,milyen lenne,épp hány éves lenne,mihez lenne tehetsége,mit csinálnátok éppen,stb...Ahogy olvasom a szüleid hozzáállását,persze,kiakadtak-jogosan megkérdezném elvetettetek volna-e hasonló helyzetben!!! Ez a baba NEM a te tested,ő egy új test,új élet.Kérdem én,ha egy 30-as nő kerül hirtelen ilyen vagy akár sokkal rosszabb helyzetbe egy pl 1 éves gyerekkel,akkor megöli mert most rossz helyzetbe került és senki nem támogatja?! Könyörgöm,arról beszélünk h megöljünk e egy embert v sem.Érdekes h csak akkor ember vki ha már élt 24 hetet..ááá.......szomorú:(
"kiderülne, a családja nem bocsátaná meg neki"
Ne légy már ilyen najiv ez csak jó duma hogy lekoptason egy buta kiscsajt aki terhes lett. Tudod mikor fogsz tőle pénzt láttni soha se akkor amikor majd pelenkát kell venni se akkor mikor a gyerek márkás sportcipőjért nyagat, miközben te a gáz számlát se tudod fizetni. Szép élete lesz a gyereknek.
Mit ne mondjak, elég nagy bunkók (is) írogatnak ide. Soha nem fogom fel, hogy miért vannak nők, akik feljogosítva érzik magukat, hogy bunkó, fennhéjázó módon kioktassanak egy fiatal lányt, mert "becsúszott" neki a baba.
Kérdező, Veled mi a helyzet? Beszéltél a szüleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!