Már vége van, és amikor együtt voltunk, megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg, ha esetleg összejönne.18 év alatt vagyok, mit tegyek?
Próbálj meg beszélni még egyszer a barátoddal, hátha dűlőre tudtok jutni, hiszen ez az ő felelőssége is. Sőt, szerintem akár az ő családjával is - feltéve, hogy itt élnek, vagy ismered őket - kéne beszélned, hogy ők mit gondolnak. Abban nem kételkedem, hogy ha nem akarja a babát, akkor nem fog veletek élni, viszont el kellene érni, hogy ha meg akarod tartani a babát, akkor támogasson benneteket (Apasági elismerő nyilatkozat jegyző előtt).
Úgy gondlod, hogy csak az lehet az akadály, hogy apa nélkül nő fel? Eltartani menni fog, akár egyedül is, ha a szüleid nem akarnak (bár ezt nem hiszem, mert mégis csak az ő unokájuk, még ha most még nem így érzik is) és az apja nem támogat? Eleinte nem fogsz tudni dolgozni, gondolom, még nincs végzettséged, így ezt is figyelembe kell venni.
Baba mellett be lehet fejezni a sulit, dolgozni is lehet, én is mindkettőt csinálom - de ehhez kiszámítható háttér kell, valaki, akire lehet számítani, hogy vigyáz a babára, ha valami gond van, ott tud teremni, főz, most, segít vagy csak elhozza a bölcsiből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!