Már vége van, és amikor együtt voltunk, megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg, ha esetleg összejönne.18 év alatt vagyok, mit tegyek?
A gyerek érdekeit nézd, ne a sajátodat !Neked lehet még később is majd azzal akit téged viszont szeret. ha elveted, azt, nem a legkönyebb feldolgozni, de rengetegnek sikerült. Nem vagyok elvetés párti, de gyerekpárti nagyon !
Nem rólad szól, hanem róla. Örökbe is adhatod, szüleiddel beszélj még, hátha másképp látják.
Bizony a gyereknek apa is kell, legyen anya gazdag, szegény, segítséggel, vagy anélkül. A gyerekről van szó ! Az anyagiak meg a másik, rengetegbe kerül egy gyerek, nagyon gondolkozz el, kérj szaktanácsot, ott is felvilágosítanak, és a döntést viszont neked kell meghoznod.
A volt barátod kulturájáról meg hm... mégiscsak volt barátnője ezek szerint , ha nem vett el .
Annak utánajárnék, hogy a fiúnak milyen jogai vannak, mert lehet, hogy megszülöd, aztán előkerül a srác, majd veszi a gyereket, és szépen elveszi, és megy haza gyerekestől.
Hogy a fenébe nem védekeztél ??... Mindenhol az folyik, miért nem hiszik el a mai fiatalok, hogy márpedig megfogan az a baba, védekezés nélkül. Most ez a szitu jobb ?
Nahát az már a srác és szülei dolga, hogy a szülei mit és mit nem bocsátanak meg neki, azon csak ne te agyalj. Inkább azon, hogy mennyi szerepet venne ki az apaságból fizikailag, érzelmileg, anyagilag.
Próbálj előrelátóan gondolkozni, a fájdalom idővel elmúlik, ha elveteted, de ha a baba meglesz, az még több fájdalmat és tovább okozhat neki, neked ...
Nem minden esetben írnám ezt, de a te írásod alapján ezt gondolom.
egyetértek ki a "kotonos" választ írta! annyi buta lány van magyarországon, mindent elhisztek, főleg egy arabnak, perzsának és egyebeknek? egyik sem akar semmit, max. hogy könnyebben jussanak állampolgársághoz vagy legyen hol lakniuk, vagy hogy ne unatkozzanak az ittlétük során, a legtöbb csak tanulni jön ide vagy még menekült lehet.
Itt kezdödött a probléma, a másik meg az, hogy tényleg nem egyszerű egy gyerek nevelése és beruházni a dolgokat és ez az összeg szerencsétlen szüleidet terhelnéd,meg az ő idejükkel gazdálkodná. ez önzőség a te felelőtlenséged miatt.
ha megszeretnéd tartani, tedd úgy, de gondold át, végig tudod- e csinálni és menj el dolgozni, hogy ne a szüleid támogassanak kizárólag anyagilag. de segítség mindenképp kell.
Nem olvastam vegig a valaszokat ugyhogy ha mar irt valaki ilyen valaszt akkor bocsi az ismetlesert. Orokbeadason esetleg gondolkoztal? A masik meg az, hogy a szuleid is megbekelnek a helyzettel es tamogatni fognak,(esetleg mutass nekik par olyan videot mint amirol irtal, en mikor lattam olyan videot napokig bogtem utana) de ha nem akkor ezer meg egy egyesulet, alapitvany van akik tamogatnanak. Vedonovel kene felvenned a kapcsolatot. Ja az "apat" biztos elfelejtenem orokre. Es szerintem nem vagy tul fiatal, persze felelossegteljesebb eletet kell elned ha pici babad lesz. En biztos nem tudnam elvetetni... mar valoszinuleg dobog a kis szive...
Sajnalom hogy ilyen helyzetbe kerultel. Remelem meg fogod tudni hozni a szamatokra legmegfelelobb dontest.
Én nem tartanám meg, több okból sem, ha ilyen lenne a helyzetem, mint a Tied.
Leszel még boldog az életben...
Gratulálok kislány,kitől örökölted ezt a csodálatos írói vénát?!
KAMU!
Nincs jobb dolgod mint hogy itt szórakozz az ökörségeiddel...?!
Mi az hogy nem akarsz az apától semmit?
Amikor ö bedugta a micsodáját beléd, abban a pillanatban tudta hogy ebböl akár gyerek is lehet. Felnött ember aki tisztában azzal hogy készül a gyerek. Ha képes volt kufircolni akkor most képes lesz fieztni is, a gyerek kettötökböl van és ha nem kiváncsi rá akkor nem baj, de fizetnie kell míg a gyereknek joga van hozzá (minimum 18 éves koráig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!