Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen állitotta fel...

Ki hány hetesen állitotta fel a kiságyat? 25 hetes vagyok még nagyon korai lenne? !

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk ilyenkor már meg volt mindenünk (mert örököltük) és be is rendeztük a babaszobát.

Üdv

38heteske

2009. febr. 5. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A férjem rakta össze, amíg a kórházban voltunk.
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Az esküvőnkre kaptunk egy bölcsöt.2001-ben.Azota itt áll a szobában.Sosincs hamar.:)
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi most kozosen allitottuk be a parommal 37 hetesen,az agyat es a pelenkazot is!!A lepedot azt majd az utolso percekben teszem fel a matracra!

De olyan rossz mert a szobankba lesz,es nemtudok masra gondolni mostmar tenyleng csak a baban van az eszem...amikor csak belepek a szobaba...nemtudom nalatok kulon lesz-e a baba? De ahogy erzed!En a huszon heteket meg korainak tartottam magamnak,de ki hogy szeretne!

Boldog babavarast kivanok!!!

2009. febr. 5. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi most járunk a 30. hétben és a múlt hétvégén lett meg a kiságyunk és most hétvégén fogja összerakni a férjem.Nem is tudnánk nagyon máshogy tárolni,mert kicsi a lakás,így meg legalább belepakolom a már meglévő babaholmikat is.Egyébként a babakocsink is a napokban lett meg,megörököltük,azóta szépen kitisztítottam és most épp a konyhában tároljuk.Gondoltunk rá,h levigyük a garázsba,de akkor minek takarítottuk ki,ha ott úgy is poros lenne?Így meg jó arra gondolni,hogy hamarosan megérkezik a használója is.:)
2009. febr. 5. 17:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Egy darabig velünk lesz de lesz külön szobája is:)!

Igazábol mi is azért szeretnénk felállitani hogy a kis cuccait bele tudjuk tenni mert már van neki egy csomó amit vettünk:DD!

2009. febr. 5. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi ugy a 37-dik héten állitottuk össze!

Az ágyneműt pedig a férjem tette bele,amikor jöttünk haza!Olyan aranyos volt,csak ugy sürgött-forgott körülöttünk!!!

2009. febr. 5. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi jövő héten vesszük meg és fel is állítjuk.Már alig várom...:))A fetés a és a falon a díszítés van meg, cuccai meg két nagy fiókot foglalnak el míg nincs meg a komódja, egy része a kisruháknak ki is van mosva, vasalva.Szerintem nem korai, főleg ha pakolni akarsz bele.28 hetes!!+4 napos kismama
2009. febr. 5. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mi egy hete állítottuk fel, kíváncsiak voltunk milyen, amúgy meg könnyű volt összeszerelni, a pelenkázót ma este tervezi széd szedni a férjem, csakhogy megnézze kell e hozzá valami ragasztó stb. de azt majd a hétvégén fogják összeszerelni (én abban már nem tudok segíteni, mert fiókos)

Jó ránézni!+ beletettem egy csomó cuccot!

Boldog babavárást!

Üdv: 23 hetes kismami

2009. febr. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!