Ki hány hetesen állitotta fel a kiságyat? 25 hetes vagyok még nagyon korai lenne? !
Szia!
Nekünk ilyenkor már meg volt mindenünk (mert örököltük) és be is rendeztük a babaszobát.
Üdv
38heteske
Mi most kozosen allitottuk be a parommal 37 hetesen,az agyat es a pelenkazot is!!A lepedot azt majd az utolso percekben teszem fel a matracra!
De olyan rossz mert a szobankba lesz,es nemtudok masra gondolni mostmar tenyleng csak a baban van az eszem...amikor csak belepek a szobaba...nemtudom nalatok kulon lesz-e a baba? De ahogy erzed!En a huszon heteket meg korainak tartottam magamnak,de ki hogy szeretne!
Boldog babavarast kivanok!!!
Egy darabig velünk lesz de lesz külön szobája is:)!
Igazábol mi is azért szeretnénk felállitani hogy a kis cuccait bele tudjuk tenni mert már van neki egy csomó amit vettünk:DD!
Szia!
Mi ugy a 37-dik héten állitottuk össze!
Az ágyneműt pedig a férjem tette bele,amikor jöttünk haza!Olyan aranyos volt,csak ugy sürgött-forgott körülöttünk!!!
Szia, mi egy hete állítottuk fel, kíváncsiak voltunk milyen, amúgy meg könnyű volt összeszerelni, a pelenkázót ma este tervezi széd szedni a férjem, csakhogy megnézze kell e hozzá valami ragasztó stb. de azt majd a hétvégén fogják összeszerelni (én abban már nem tudok segíteni, mert fiókos)
Jó ránézni!+ beletettem egy csomó cuccot!
Boldog babavárást!
Üdv: 23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!