Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a jobb a babának? Apa...

Mi a jobb a babának? Apa nélkül felnőni?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok Én 25 éves a párom 30.Az elmúlt 3 napban csak veszekedtünk,féltékenykedem,Ő meg csak játszana a számítógépen.Régen sokkal többet veszekedtünk, de jobb lett a helyzet mostanában vagyis egy darabig tegnap bukott ki belőle,hogy elege van kezd betelni nála a pohár.Nem tűri,hogy beszabályozzam,pedig annyit kértem tőle,hogy napi 30 percet foglalkozzon velem,amikor nem csinálunk mást. Túl sokat kértem?A babát nagyon várja, kérdezgeti,hogy mi van a babával simogatja a pocim.Velem viszont csak annyit törődik,hogy megkérdezi mi volt ma ezt vacsi közbe, megfürdik és leül gépezni ennyi a közös programunk.

Másik problémám,hogy csak együtt élünk 2009 jan.-tól de mindig csak halogatja az eljegyzést,múlthéten már mondta,hogy el akar jegyezni, de azóta meg se említette.

Úgy gondolom,hogy megint az lesz a kifogása,ha felhozom,hogy elbizonytalanodott a sok veszekedés miatt.

Elhagyjam vagy tűrjem ezt a helyzetet?Lesz jobb?

Köszi a válaszokat.

2009. febr. 5. 14:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha én egy " kissé " nyersen fogok fogalmazni, mert látom mindenki megpróbált kedvesen rávezetni, mi lenne a megoldás. Szóval ne legyél már ennyire hisztis. Ha el is hagynád a párod (egy pár év múlva rájössz, hogy tök nagy hülyeség miatt), akkor más pasit is ugyanígy eltolnál magadtól a hisztériával. Mert ez az. Nem így kell egy pasit irányítani, ezt is ki kell tapasztalni, de ezzel nem mész semmire, csak annyi, hogy majd szépen lassan kiszeret belőled. Mert gondold már el fordítva is. Én biztos nem bírnám elviselni, hogy valaki megmondja, mikor mit csináljak. Próbálj meg vele mindig nyugodtan és higgadtan beszélni. Ha hozzád is kiabálva, vagy csak egy kicsit is olyan hangnemben beszélnének, ami nem tetszene, akkor te hogy reagálnál? Én amúgy nem látom, hogy szerencsétlen párod olyan nagy hibát követne el, örülj neki, hogy nem a kocsmában ül a haverokkal. (na jó ez már egy véglet) Igaz,hogy mindkettőtöknek tenni kell azért, hogy szép, és jó legyen a kapcsolat, de ezt ne úgy tedd, hogy elűzöd magad mellől, és ne akarj belőle semmit se kikényszeríteni. (főleg ne az eljegyzést. szerintem ezt meg se kell hogy beszéljétek, majd egyszer beállít - csak persze ő is várja a megfelelő pillanatot, hidd el egy pasinak sem olyan egyszerű - és megkéri a kezed. Na, de minden egyes vitával azt éred el, hogy min. egy hétig nem lesz megfelelő pillanat) Bocsi, ha egy kicsit túl durván fogalmaztam, de hidd el még sokat kell csiszolódnotok egymás mellett.
2009. febr. 5. 22:13
 22/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak!

Ezt én nem írtam,hogy veszekedve és durván szólva kérem,hogy foglalkozzon velem,de még csak nem is hisztizve!

2009. febr. 6. 07:10
 23/25 anonim ***** válasza:

"Tudom,hogy igazad van és ideig óráig megy is részemről ez a dolog,de aztán kiborulok és jön a vita! "

Ebből a válaszodból, és a többi reakciódból gondoltam. De ha nem így van, akkor bocsánat. De nem is azért írtam így, hogy megbántsalak, csak hogy próbálj meg egy kicsit magadat kívülről is látni. Tényleg csak tanács akart lenni, és nem kötözködés!

2009. febr. 6. 09:39
 24/25 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Elhiszem, sokszor agyalok azon,hogy milyennek láthat engem kívülről,de sajna másképp látom mint Ő.(Bár Ő ritkán,de beismeri,hogy vannak nálam sokkal rosszabb természetűek csak Ő nagyon formálni akar engem, mivel az előző kapcsolatába nagy papucs volt és most nekem nem akar tűrni semmit.Meg a haverjai előtt is meg akar felelni és az nem lenne trendi neki ha csak mi nem veszekednénk!

2009. febr. 6. 11:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg azt kellene vele megértetni, hogy nem az számít mások mit gondolnak. VAgy nem is tudom... Bonyolult dolog a szerelem! De nyugi, majd össze fogtok tényleg csiszolódni, szerintem ne gondolj arra, hogy otthagyod. EGy kapcsolat egyik lépcsőfoka, ha nem elmenekültök a problémák elöl, hanem együtt megoldjátok azt (még az együtt azt jelenti, hogy te kezded). Viszont próbálj meg minél többet a babár gondolni, ne azt érezze, hogy ilyenek fordulnak meg a fejedben. Hanem próbálj meg nyugodt maradni, és ha lehetne inkább boldogságot sugározni felé. (ha más nem abból kifolyólag, hogy ő nemsokára megérkezik hozzátok, és milyen jó lesz!)
2009. febr. 6. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!