Mi a jobb a babának? Apa nélkül felnőni?
22 hetes kismama vagyok Én 25 éves a párom 30.Az elmúlt 3 napban csak veszekedtünk,féltékenykedem,Ő meg csak játszana a számítógépen.Régen sokkal többet veszekedtünk, de jobb lett a helyzet mostanában vagyis egy darabig tegnap bukott ki belőle,hogy elege van kezd betelni nála a pohár.Nem tűri,hogy beszabályozzam,pedig annyit kértem tőle,hogy napi 30 percet foglalkozzon velem,amikor nem csinálunk mást. Túl sokat kértem?A babát nagyon várja, kérdezgeti,hogy mi van a babával simogatja a pocim.Velem viszont csak annyit törődik,hogy megkérdezi mi volt ma ezt vacsi közbe, megfürdik és leül gépezni ennyi a közös programunk.
Másik problémám,hogy csak együtt élünk 2009 jan.-tól de mindig csak halogatja az eljegyzést,múlthéten már mondta,hogy el akar jegyezni, de azóta meg se említette.
Úgy gondolom,hogy megint az lesz a kifogása,ha felhozom,hogy elbizonytalanodott a sok veszekedés miatt.
Elhagyjam vagy tűrjem ezt a helyzetet?Lesz jobb?
Köszi a válaszokat.
Utolsó válaszolónak!
Ezt én nem írtam,hogy veszekedve és durván szólva kérem,hogy foglalkozzon velem,de még csak nem is hisztizve!
"Tudom,hogy igazad van és ideig óráig megy is részemről ez a dolog,de aztán kiborulok és jön a vita! "
Ebből a válaszodból, és a többi reakciódból gondoltam. De ha nem így van, akkor bocsánat. De nem is azért írtam így, hogy megbántsalak, csak hogy próbálj meg egy kicsit magadat kívülről is látni. Tényleg csak tanács akart lenni, és nem kötözködés!
Utolsónak:
Elhiszem, sokszor agyalok azon,hogy milyennek láthat engem kívülről,de sajna másképp látom mint Ő.(Bár Ő ritkán,de beismeri,hogy vannak nálam sokkal rosszabb természetűek csak Ő nagyon formálni akar engem, mivel az előző kapcsolatába nagy papucs volt és most nekem nem akar tűrni semmit.Meg a haverjai előtt is meg akar felelni és az nem lenne trendi neki ha csak mi nem veszekednénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!