Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a jobb a babának? Apa...

Mi a jobb a babának? Apa nélkül felnőni?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok Én 25 éves a párom 30.Az elmúlt 3 napban csak veszekedtünk,féltékenykedem,Ő meg csak játszana a számítógépen.Régen sokkal többet veszekedtünk, de jobb lett a helyzet mostanában vagyis egy darabig tegnap bukott ki belőle,hogy elege van kezd betelni nála a pohár.Nem tűri,hogy beszabályozzam,pedig annyit kértem tőle,hogy napi 30 percet foglalkozzon velem,amikor nem csinálunk mást. Túl sokat kértem?A babát nagyon várja, kérdezgeti,hogy mi van a babával simogatja a pocim.Velem viszont csak annyit törődik,hogy megkérdezi mi volt ma ezt vacsi közbe, megfürdik és leül gépezni ennyi a közös programunk.

Másik problémám,hogy csak együtt élünk 2009 jan.-tól de mindig csak halogatja az eljegyzést,múlthéten már mondta,hogy el akar jegyezni, de azóta meg se említette.

Úgy gondolom,hogy megint az lesz a kifogása,ha felhozom,hogy elbizonytalanodott a sok veszekedés miatt.

Elhagyjam vagy tűrjem ezt a helyzetet?Lesz jobb?

Köszi a válaszokat.

2009. febr. 5. 14:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk a veszekedések forrása épp az volt,h. az esküvőnket szerveztük, ami az ő jóvoltából elég nagyra sikeredett kb.120 fő és ez nekem nagyon nagy stressz jelentett.

Na nem a baba miatt csináltuk, ő csak közbejött.

Már ott tartottam,h. lefújom az egészet és sokszor ordibáltam vele meg néhány dolog repült is a falhoz.:-/

Ez ment addig amig az esküvőn túl lettünk. Akkor már 16 hetes voltam. Azóta szent a béke. Csak azt akarom ezzel mondani,h. sztem ez a hormonok hatása is. Látod a mi kapcsolatunkkal minden rendben volt/van és mégis majdnem otthagytam a fenébe. Utólag nagyon szégyellem magam,h. ilyen hülye voltam.

Legyél egy kicsit türelmesebb és megértőbb te is. Mindkettőtöknek tenni kell egy kapcsolatért bár tény,h. ilyenkor egy nőnek azért nehezebb. De próbálkozni kell. Ne vegyél mindent a szívedre.

Üdv

39heteske

2009. febr. 5. 15:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Hát majdhogynem ugyan ez a helyzet nálunk! Mi 3 éve vagyunk együtt. én 24 a párom 30 éves. Eleinte tökre örült a babának, tervezgetett, meg minden happy volt, most meg leszar nagyívben, sokat veszekszünk. Sokat nincs itthon, állítólag dolgozik, dehát mondani lehet mindent, és azt mondja, mostmár még egy fővel gyarapodik a család, több pénz kell.

Mi se vagyunk összeházasodva, és is az eljegyzésre várok 3 éve, azt hittem majd most megteszi ha már a gyerekét várom, de eddig ennek semmi jele. Már minden megfordult az én fejemben is...

2009. febr. 5. 15:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellenne elhagynod?Most,hogy terhes vagy másként látod a dolgokat.Több odafigyelést igényelsz,de a párodnál nem változott semmi.Talán érzékenyebb is vagy.Szerintem ne veszegesd a dolgokat.Talán változik a helyzuet ha nincs ráerőltetve semmi.
2009. febr. 5. 15:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem leszek népszerű azzal amit mondani fogok. De annyi legyen a mentségem, hogy én is ilyen voltam, de tény az, hogy legtöbbször mi magunk b...sszuk el a dolgot. Bizonyos szempontból tényleg túl sokat kérsz. Ezek ilyenek, így működnek és nem ők lesznek mások, hanem mi tűrtünk többet. Én most 38 éves vagyok és az én párom szinte reggeltől estig ül a gép előtt. Ezt 25 évesen biztos hogy nem tűrtem volna el és alágyujtom a széket az tuti. Most meg elfoglalom magam. 7 éve élünk együtt és az eljegyzés akkor került szóba, amikor Prágában voltunk 2 éve. Akart nekem venni valami gyűrűt amiből ott olyan sok van, valami pirosköves és ahogy beszélgettünk én mondtam, hogy én inkább olyat szeretnék ami egyforma. Egyfooormaaaa? Kérdezte meglepve, kicsit röhögve, és mondtam hogy igen olyat. Szétnéztünk, persze minden drága volt, meg csúnya, meg majd otthon, meg leginkább azt láttam hogy mejd ha piros hó esik, de fölfelé. Egy évig még húzta én meg néha-néha nem direkt, csak ha olyan volt a szitu mindig valami vicces csomagolásba megemlítettem. Egy év múlva meglettek a gyűrűk. Mondanom sem kell, hogy az addig drágának kikiáltott is sokkal olcsóbb volt, mint amit végül megvettünk. Vittünk törtaranyat és még így is fizettünk kb 50000 Ft-ot és maradt még arany és nem beszámoltatta, hanem választhattam egy kövesgyűrűt és inkább ráfizetett. Szóval ezeknek annyira másképp üzemel az agyuk, hogy sokkal többet el lehet érni türelemmel, vagyis mindent el lehet érni türelemmel, csak iszonyatos önuralmat igényel részünkről. Erre én 10 évvel ezelőtt képtelen lettem volna. Itt nincs vége! Jött a baba! Most vagyok a 36. héten. Házasság? Minek? Én sem erőszakoskodtam, mert voltam már férjnél és tudom, hogy nem a papír számít. Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy amit a házasságomban nem bírtam elviselni, most egy vállrándítással elintézem. Aztán az idő megoldotta, mert egyre többen mondták neki, hogy mekkora szívás van mindenféle papírokkal iskola, óvoda, születés, apasági stb. Anyukám is mondta, mert ő meg látja és tapasztalja is mint tanár. Egyszer aztán valami társaságban voltukn és kérdezték, hogy össze is házasodunk, de ekkor én már terhes voltam, mire közölte, hogy igen, mert egyszerűbb a gyerek miatt. Aztán másnap rákérdeztem, hogy akkor intézzem a házasságot, mondta igen. Decemberben összeházasodtunk ekkor már a 7. hónap elején voltam. Ez is úgy kezdődött, hogy nem kell ruha, nem kell család, nem kell semmi aláírjuk és kész. Egy párszor viccesen előadtam társaságban, hogy nekünk szuper esküvőnk lesz, mert egy strandpapucsban, meg kinyúlt póló, farmergatya és átsétálunk a hivatalba sláírni, majd dolgunk végeztével az uram vissza ül a számítógép elé én meg kiteregetek ez lesz a nagy buli. Naná, hogy nem így lett! Volt ruha, szertartás a házasságkötőben, szűk család, kolegák, fényképész és vacsora a családdal meg a tanukkal. Az én emberem egy nagyon makacs, erőszakos pasas, de mindig el tudom vele hitetni, hogy ő irányít. De egy nagy büdös frászt!!! Mindig mi irányítunk, csak azt kell ügyesen elhitetni velük, hogy ők az ész és a család feje.

Elnézést, ha hosszúra sikerült, de talán sikerült meggyőzzelek arról, hogy a tomboló hormonok ellenére ha türelmes vagy mindig minden úgy lesz ahogy te akarod, csak most még nehezebb mint egyébként. Meg talán még fiatal is vagy és fáraszt, idegesít a "taktikázás". Nem foglalkozik veled? Szard le és foglald el magad, sétálj barátnőzz stb Majd megkérdezi, hogy miért nem vagy otthon és akkor mondhatod, hogy ő úgyis a gép előtt ül te meg nem akarsz unatkozni és szétnézel a baba boltokban, hogy később tudd mit hol érdemes venni meg most még könnyebben mozogsz. Csak arra vigyázz, hogy ezt úgy add elő, hogy ne érezze megtorlásnak, bosszúnak, ne legyen epés megjegyzés ize. Mintha így is akarnád hogy majd te elnézelődsz a férfiakat úgyis idegesíti az ilyesmi hiszen te sem mész autóalkatrész boltba vele. Egy idő után a guta üti meg, hogy ő mindenből kimarad. Ja és végre lesz miért foglalkozzon veled, mert elmesélheted, hogy mit láttál, mennyiért a babának.

Nekem még a hasamat sem simogatja ez a "dög" de tudom, hogy szeret és várja a babát. Ha gondolod írj privit! Nem kell rögtön kirúgni ha éppen hülye :-)

Üdv: egy öreg róka

2009. febr. 5. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

EZ AZ UTOLSÓ VÁLASZ NAGYON TETSZETT!

Te bizti egy vicces csajszi vagy!

Gratulálok az eskövődhöz,a babához és a kitartásodhoz!

Minden jót!!!:-)))))

2009. febr. 5. 16:03
 16/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak!

Tudom,hogy igazad van és ideig óráig megy is részemről ez a dolog,de aztán kiborulok és jön a vita!

Nem vált be ez a "majd lefoglalom magam",mert mint írtam már akkor azt hiszi, hogy minden ok és nyugodtan játszik nem zavartatja magát,még annyit se vagyunk olyankor együtt mint egyébként

2009. febr. 5. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Hasonló a cipő, amit hordok:(

Valahogy a párom úgy van vele, úgy is elvesz a szülés előtt, nem nagyon romantikázik, pláne nem az utóbbi időben, lánykérés sem volt, pedig félidősek vagyunk, és most van egy pocaklakóm, akinek nincs egyenlőre apukája sem, mert semmi jogi állást nem rendezett eddig... Rosszul esik, nemrég láttunk egy gyönyörű lánykérést, azóta "piszkálom" őt vele, de csak megsértődik...

Hogy folyton játszik... hogy állandóan vagy a munkája vagy a játék... ha piszkálom, és piszkálom, csak elkezd üvölteni, és mit csinál egy km, ha megbántják, bőg, szóval bőgök.

Néha bújik, de annyi, és akkor sem úgy, ahogy szeretném, most nem vagyok vadóc szexistennő, hanem terhes, más törődést igénylek. Este lefektet, mintha a lánya lennék, de igazából ennyi, ami közös program... Néha éjjel beszélgetünk, ha nem bírunk aludni, és akkor csak magunkról, nem jön szóba munka, senki csak mi, de ezek ritkák.

Hülye hormonok miatt, meg még pocsékabb érzés, mint amilyen igazából... és elhagyni sem akarom, mert a fiunknak szüksége van rá, várja amúgy, örül neki, csak közben nekem vérzik a szívem...

Talán elmúlik, és minden működni fog

2009. febr. 5. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A vicces csajszi vagyok!

Hidd el egy idő után idegesíteni fogja. Hamar feladod, nem szabad! De az nem egyértelmű nekem, hogy mit értesz az alatt, hogy együtt lenni a pároddal. Üljön melletted és fogja a kezedet? Ezt nem gondolod komolyan ugye? Ilyen kan a világon nincs és ha ilyen lenne akkor te magad futnál ki a világból úgy kb 1 hét után. Figyelj egy biztos, hogy amilyenek az nekünk sose jó, de ha megváltoztatjuk őket akkor meg már nem kellenek, mert olyan mások lettek. Ez is tapasztalat. Hát gondolom beszélgettek tervezgettek és az is a veled való foglalkozás egyik formája. Legyél picit őnállóbb és önjáróbb. Meg képzeld el fordítva is a szitut, ha téged baszogatna mondjuk főzés közben, hogy miért nem foglalkozol vele. Mi a hobbid? Én például varrok. Minden vackot megvarrtam a babánk. Ágynemű, baldahin, rácsvédő. Hát szartam én rá, hogy ő mikor mennyit ül a gép előtt mikor nekem fontos varrni valóm volt. Ne keserítsd el magad! Annyira kis aranyos vagy és nagyon látom a "fiatalkori" önmagamat benned. Nem fog veled foglalkozni, ha hisztérika leszel, csak elmenekül te is elmenekülnél fordított helyzetben. Tudom én, nekem kÖnnyen nagy a pofám, mint kivülállónak, de nem lenne jobb ha arra biztatnálak, hogy hagyd el azt a rohadt dögöt aki nem foglalkozik veled. Ezt nem tudod kiertőszakolni nála, csak elérni tudod, de nagyon sok türelem kell, több lazaság, leleményesség és szedjél Sedatif PC homeopátiás nyugtatót. Nem tompít le, a babára nincs hatással, jobban alszol és nem leszel ilyen kis hörcsög. Én is szedem, mert már nagyon nehezen alszom, csak billegek mint a hintaló még oldalt is, háton meg nem kapok levegőt. Lesz még neked több bajod is, mint hogy nem foglalkozik veled. De az tényleg érdekel, hogy mire vágysz mit vársz tőle konkrétan, mert lehet csak bújni szeretnél hozzá. Hát én ilyenkor odatolatok az ölébe, teljes terjedelmemmel kitakarom a gépet és erre mit tud csinálni lelök magáról nem hinném. Ez egy puszi meg ölelés és utána felállsz és mész tovább, mintha mi sem történt volna. Kivételesen a hegy megy Mohamedhez és nem fordítva. Ha nem érti megmondod, hogy most megszeretted mert erre volt szükséged és kész. Másnak dührohama van, neked meg szeretet rohamod. Ez utóbbi csak jobb nem?! :-)

2009. febr. 5. 16:36
 19/25 A kérdező kommentje:

A párom is ezzel nyaggat,hogy mit is akarok konkrétan! :)

Azt szeretném,ha nem kéne mondani,hogy öleljen meg puszilgasson meg,hanem magától tenné!Nem azt várom,hogy találja ki,hogy mit is szeretnék éppen tőle,hanem csak ahogy éppen érez -megpuszil, -megölel,-jen.Vagy netán beszélgessünk egy kicsit!

Azt én is csináltam,hogy beültem az ölébe,de 1-2 perc után már játszott is tovább mintha ott se lennék!

Most meg laptopunk van:))

2009. febr. 5. 16:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Na látod! Az van nekem is. Ülök az ágyon a laptop előtt, megy a tv az uram meg számítógépezik reggel óta. Ő még csak nem is játszik, hét mondd meg nekem mi a k...va anyját lehet azon lesni egész nap. Én már csak röhögök rajta. Voltam ma vásárolni párnát, huzatot, meg anyagot, mostam, teregettem meg írogatok az oldalra. Néha beszélgetünk, de ettől ő még szeret engem sem simogat magától de ettől még tudom, hogy szeret ha akarod vagy úgy érzed valamit segíthetek levelezhetünk privát. Időmből tellik!
2009. febr. 5. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!