A baba a pocakom jobb oldalán van, nem nagyon mozdul el onnan. Amikor éjszaka az oldalamra próbálok feküdni. Egyik oldal sem jó neki! Csak hanyatt "enged" feküdni! Nem árthat a babának, ha mindig hanyatt fekszem? Hasonló tapasztalat?
Szia! Nekem már 11 hónapos a kicsi fiam, de amíg pocaklakó volt neki sem volt mindegy, hogy fekszem.
Neki is a hanyatt fekvés, illetve a jobb oldalamon volt a megfelelő, ha nem így tettem akkor addig mocorgott amíg nem feküdtem a neki megfelelő pózba.
Szerintem, ha rossz lenne neki akkor jelezni.
Szép babavárást neked!
Nekem is jobb oldalt foglalt helyet Őfelsége,de én nem tudtam hanyatt feküdni,mert akkor fájt a derekam.
Bármelyik oldalt kényelmes volt.
Szia! Pont ugyanígy vagyok mint te! Nekem is csak hanyatt nem rugdos, de hajnalban már tolerálja a jobb-vagy a bal oldalt is, vagy akkor alszik ő is el nem tudom.Nekem is fejvégi a drágám, és ha oldalt fekszek mindig egész a gyomorszájamnál rugdos!
Boldog Babavárást! 31 hetes kismama
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!