Mi a jobb a babának? Apa nélkül felnőni?
22 hetes kismama vagyok Én 25 éves a párom 30.Az elmúlt 3 napban csak veszekedtünk,féltékenykedem,Ő meg csak játszana a számítógépen.Régen sokkal többet veszekedtünk, de jobb lett a helyzet mostanában vagyis egy darabig tegnap bukott ki belőle,hogy elege van kezd betelni nála a pohár.Nem tűri,hogy beszabályozzam,pedig annyit kértem tőle,hogy napi 30 percet foglalkozzon velem,amikor nem csinálunk mást. Túl sokat kértem?A babát nagyon várja, kérdezgeti,hogy mi van a babával simogatja a pocim.Velem viszont csak annyit törődik,hogy megkérdezi mi volt ma ezt vacsi közbe, megfürdik és leül gépezni ennyi a közös programunk.
Másik problémám,hogy csak együtt élünk 2009 jan.-tól de mindig csak halogatja az eljegyzést,múlthéten már mondta,hogy el akar jegyezni, de azóta meg se említette.
Úgy gondolom,hogy megint az lesz a kifogása,ha felhozom,hogy elbizonytalanodott a sok veszekedés miatt.
Elhagyjam vagy tűrjem ezt a helyzetet?Lesz jobb?
Köszi a válaszokat.
Egy éve múlt januárba hogy együtt vagyunk.
Nem mostanra terveztük,de nem is védekeztünk és beszéltünk róla mielőtt terhes lettem.És Ő is szeretett volna már kisbabát.
Szia!
Én 26 a párom 31 éves,jövőhéten szülök:) Át tudom érezni a helyzeted.Az én párom is sokat gépezik, ha itthon van szinte egésznap, viszont esténként mindig foglalkozik velem, az orvosokhoz az egész terhesség alatt elkisért, bejött velem mindenhova.
A párod szerintem menekül, és nem előled hanem a fellelőség elöl.Sajnos, nekünk nőknek kell úgy irányítanunk a pasikat, hogy nekünk jó legyen.Nem tudom, mit is kellene tenned, ugyanis ha nem tudtok együttélni, egyáltalán nem tudtok kompromisszumot kötni semmiben, akkor lehet, hogy neked is de főleg a babának jobb, hogy nem feszültség teli, veszekedős "családba" születik. Mi 4 éve élünk együtt, albérletről albérletre, most a szüleimnél lakunk, és itt is maradunk még egy darabig. A házasságot még egyszer se hozta szóba, és az eljegyzést se említette meg.Szerintem most ezt ne sürgesd nála.Ha szereted, és úgy érzed, hogy tudnál vele egy családként működni, akkor küzdj érte.PPróbálj meg vele beszélgetni, hogy mik a vágyai, mit szeretne, de semmiféleképpen ne legyél követelöző.Ha sikerül belőle veszekedés nélkül kiszedned, hogy miért viselkedik így akkor talán, hamarabb megtudjátok oldani ezt a problémát!
Másfelöl, meg neked sem tesz jót, hogy a babavárásod csak idegeskedésből, veszekedésből áll!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!