Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez tényleg már sok, vagy csak...

Ez tényleg már sok, vagy csak én idegesítettem fel magam rajta?

Figyelt kérdés

Az I.sz. Női Klinikára járok.Már amikor a kislányommal voltam terhes,az orvosomnak nagyon sok betege volt akkor is, de legalább még tudtam vele telefonon beszélni.Jelenleg veszélyeztetett terhes vagyok, mert a kislányom születése óta volt két vetélésem.Pénteken kellett volna menjek az orvosomhoz, de beteg lettem, így nem mentem.Az asszisztens hölgy mondta, hogy hétfőn telefonáljak id.pont miatt.Ezt meg is tettem, de azt mondta, h nem tudott beszélni az orvossal, majd hívjam kedden 12- 14 óra között.Na ez nemrég megtörtént, de alig tudtam elérni és megint az asszisztens vette fel az orvos mobilját és megkérdeztem, h akkor mi a helyzet, erre kiakadt, h ő ma sem találkozott a dokival és fogalma sincs.Erre siettetett, h rakjuk le mert sok a dolog én meg mondtam, h nekem a héten elfogy a gyógyszerem és mindenképpen kell felíratnom.Erre azt mondta, h a portára kirakja a receptet.Na köszönöm szépen.Bocsi, h hosszú lett ,de már nagyon elegem van ebből, h soha nem tudom elérni a dokit.

Nagyon megbízom benne és jó orvos is.

2011. jan. 25. 13:17
1 2
 11/12 anonim válasza:

13:38as vagyok. nekem is a sote 1en van az orvosom. én a terhessgem végén magánba jártam a dokimhoz, de én kértem hagy mehessek oda, mert aug szültem és a nagy melegben nem volt hangulatom a korházban ülni órákat....

egyébként amikor a korházba mentem hozzá akkor is mindig megkellett beszélnem vele, hogy mikor megyek....

ha esetleg váltanál akkor én bátran ajánlom az orvosomat...

2011. jan. 25. 16:19
 12/12 Cséfai Nikolett válasza:
Én Dr. Csaba Ákoshoz járok a Sote I-re, olykor a magánrendelésére. A kórházban igaz, hogy sokszor várni kell, de azt ne felejtsük el, hogy rengetegen járnak hozzá. Ha ambuláns rendelés van, és akkorra kapok időpontot, bizony benne van, hogy éppen műtőben van, azért kell 1-2 órát várni, vagy annyira sok a beteg, hogy egyszerűen képtelen levegőt venni... Nála szültem a kisfiamat, én nagyon szeretem. Ha rajtam múlik, a következőt is nála szülöm! Volt két conisatio-m, amiből az egyiket Ő csinálta, minden rendben volt. Utána is odafigyelt rám, jött, érdeklődött. Én csak ajánlani tudom!
2012. szept. 23. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!