Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez tényleg már sok, vagy csak...

Ez tényleg már sok, vagy csak én idegesítettem fel magam rajta?

Figyelt kérdés

Az I.sz. Női Klinikára járok.Már amikor a kislányommal voltam terhes,az orvosomnak nagyon sok betege volt akkor is, de legalább még tudtam vele telefonon beszélni.Jelenleg veszélyeztetett terhes vagyok, mert a kislányom születése óta volt két vetélésem.Pénteken kellett volna menjek az orvosomhoz, de beteg lettem, így nem mentem.Az asszisztens hölgy mondta, hogy hétfőn telefonáljak id.pont miatt.Ezt meg is tettem, de azt mondta, h nem tudott beszélni az orvossal, majd hívjam kedden 12- 14 óra között.Na ez nemrég megtörtént, de alig tudtam elérni és megint az asszisztens vette fel az orvos mobilját és megkérdeztem, h akkor mi a helyzet, erre kiakadt, h ő ma sem találkozott a dokival és fogalma sincs.Erre siettetett, h rakjuk le mert sok a dolog én meg mondtam, h nekem a héten elfogy a gyógyszerem és mindenképpen kell felíratnom.Erre azt mondta, h a portára kirakja a receptet.Na köszönöm szépen.Bocsi, h hosszú lett ,de már nagyon elegem van ebből, h soha nem tudom elérni a dokit.

Nagyon megbízom benne és jó orvos is.

2011. jan. 25. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát én akárhogy is bíznék benne,ha veszélyeztetett lennék,és nem tudnám elérni,akkor fájó szívvel de keresnék egy másik orvost.Engem is idegesítene,már csak a baba egészsége miatt is.
2011. jan. 25. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A bizalomba szerintem az is benne van,hogy ha bajom van számíthatok rá és nem az asszisztensre....
2011. jan. 25. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
hát nehéz ügy...nehezen vált az ember de ettől én is kiakadtam volna !!!!
2011. jan. 25. 13:25
 4/12 anonim válasza:

szia,

én már azon kiakadtam, amikor mondta, hogy mikor hívjam és persze pont abban az időben nem vette fel a telefont....

szerencsére csak párszor fordult elő, az orvosomban meg maximálisan megbíztam/bízom ezért nem váltottam.

az még érdekes lehet, hogy van e magánrendelője és jársz e odahozzá, vagy csak a korházba!?

megkérdezhetem ki az orvosod?

2011. jan. 25. 13:38
 5/12 A kérdező kommentje:

Csak a kórházba járok hozzá, a magánrendelést nem engedhetjük meg sajnos.

dr Csaba Ákos a neve.

Nagyon kedves doki, de lehet, h tényleg váltani fogok, mert ez így nem jó.

2011. jan. 25. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnos fel kell ezekre az "érdekes" esetekre készülnöd. Én ilyen és ehhez hasonló szituációkkal tarkított terhességet viszek most végig. Áldom az eget, hogy már a végén vagyok. Hajmeresztő, amiket megéltem, akárhol, akármit akartam intézni. Majd igyekeztem a végére belejönni és biztatni magam, hogy ne kelljen orvoshoz, vizsgálatra, gyógyszert felíratni, igazolásért menni, gyógyszertárossal beszélni stb. Maradjak itthon a fenekemen. 10 évvel ezelőtt, amikor először szültem, nem emlékeztem ilyen gyatra hozzáállásokra, becsapásokra, lekezelésekre, megaláztatásokra. Sok is lenne leírni. Légy ügyes és határozott!
2011. jan. 25. 14:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is az I. sz. Nőibe járok, csak én Silhavyhoz. Én az ambulanciára megyek hozzá. Igaz van amikor elég sokat kell várni, de legalább mindig ott van, mert hát be van osztva minden keddre és péntekre. Mondjuk nekem az is szerencsém, hogy eddig akármikor hívtam, mindig elértem telefonon. Volt, hogy nem tudott beszélni, és visszahívott később.

Amúgy is elég sokszor van fejetlenség a klinikán sajnos.

A helyedben én is tutira ki lennék akadva, főleg egy veszélyeztetett terhesnek kellene, hogy mindig elérje a dokiját.

2011. jan. 25. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Most a dokid vagy nem a dokid? Azt mondtad, hogy nem a magánrendelésére jársz, azaz az államira.

Akkor miért hívod a magán mobilját? Külön fizetsz a zsebébe? Vagy miért várod el, hogy előre vegyen téged?

Én sztkba járok, nincs orvosom, nem telefonálgatok, hanem kivárom a soromat, ami sokszor több óra.

Szerintem nincs teljesen igazad, ha nem fizetsz neki semmit.

33. hetes, veszélyeztetett kismama, akinek még a méhszája is nyitva van.

2011. jan. 25. 15:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azért hívom a dokimnak, mert a lányommal is hozzá jártam terheesgondozásra és akkor mindig fizettem, amennyit tudtam vagy gondoltam.Most is fizettem neki valamennyit, de amikor nem tudok neki adni, akkor legalább úgy is meg kell vizsgálnia, nem úgy, mint esetleg magánrendelésen.

Nem hívogatom, de az id.pont miatt muszáj egyeztetni, mert mint leírtam nagyon sokan járnak hozzá.

Nem akarom magam előre vetetni, mert nem is lehet.

Remélem így már érthető, amit írtam.

2011. jan. 25. 15:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, h én is több órát várok.Ezzel nincs is baj, csak legalább id.pontom lenne már, h mikor mehetek.
2011. jan. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!