Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez? 4 hónapja szültem...

Normális ez? 4 hónapja szültem és a hasam alig ment le, sajnos nem szoptattam ez is lehet egy oka. Mindenki azt mondja hogy egy év kell hogy magától visszahúzódjon? Igaz ez?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 4 hónapja szültem és én sem tudtam szoptatni sajnos, de a hasam már régen lement szerencsére. Biztos neked is lemegy majd, nem vagyunk egyformák. Estleg próbálj meg kicsit tornázni, hátha segít.
2009. febr. 4. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En 5 honapja szultem es szoptattam is sajnos csak 4 honapig,de a hasam nem ment le.Nem vagyunk egyformak az teny,de ne aggodj majd lemegy,lehet,h egy kis hasizmozas jot tenne neked is,nekem is el kellene mar kezdenem,de annyira faradt vagyok,h nincs lelkierom hozza,pedig csak elkezdeni nehez,aztan utana kivanod,h mozoghass.

Boldog babazast kivanok

2009. febr. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!