Homeopátiás golyókkal kapcsolatban válaszolnátok?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, elméletileg elkezdhetem szedni őket. De sehol nem találtam arra vonatkozóan információt, hogy hogyan kell őket beszedni? Szóval hogy evés előtt, vagy után? Esetleg vízzel, vagy víz nélkül? Aki tapasztalt a témában, segítene?2011. jan. 24. 18:27
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy minden homeós bogyót étkezés előtt 15 perccel, étkezés után 2 órával kell bevenni.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem sok homeós könyvem van, illetve én is szedem őket.
a bogyók bevétele előtt és után 20-30 percig nem szabad enni sem inni (csak mentes vizet).
A bogyókat nyelv alatt kell hagyni feloldódni, de pici vízben feloldva is fogyasztható. Illetve kerülni kell a mentolos, koffeines dolgokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 24. 19:06
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként van íze ezeknek a golyóknak? Sajnos elég érzékeny vagyok az ilyenekre...
2011. jan. 25. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!