Petevezeték elzáródással kapcsolatban jártas csajok válaszolnátok?
Szia!
Én is azt gondoltam, hogy el van záródva a petevezetőm. Megoperáltak, megnézték és nem volt elzáródva, minden rendben volt mégis a műtét után 1 hónappal spontán összejött a baba. (3 év sikertelenség után) Egy átjárhatósági vizsgálat után kicsit kitágul a petevezető és könnyebb teherbe esni, persze csak akkor ha nincs más probléma. (hormonális, vagy a spermákkal is lehet gond)
Heló, én is attól tartok nálam pé.vezeték elzáródás van,de nekem előzményei is voltak ,éveken át nem tudtam teljesen kigyógyulni a havi jelleggel fellépő hüvelygyulladásból.
Most már kezdek örülni ,hogy vége mert már tavaly december óta nincs bajom. Viszont sok gyulladás okozhat petevezeték összenövést. Bár most hogy járunk meddőségibe mondták hogy igazából a Chlamidya okozza az ilyen jellegű problémát. Még a kenetből a kitenyésztést jövőhéten tudom meg. És összeférhetetlenségi vizsgálat is lesz már ebben az első vizsgálati ciklusban. De azt mondják az nem gyakori ha a méhnyák elöli a spermát. De azért aggódom.
meddőségibet azt mondták a
Utolsó író vagyok megint :)
A rövid gyenge mensire akartam még írni ,hogy az viszont lehet attól,hogy a méhnyálkahártya nem épül fel eléggé ,tehát a baba nem bír beágyazódni ha vékony és így a mensi is kevés és gyenge.Nekem is gyenge de már több éve. És én még csak most olvastam erről,hogy ennek oka lehet a vékony méhnyálkahártya :( de a hormonvizsgálatból kiderül ,ha valamit korrigálni kell.
Rika
21:26-os vagyok.
Laparoszkópiát csináltak nekem. Altatásban végezték, kb. 30 perc volt. Előtte való nap kellett befeküdni, este adtak beöntést és nyugtatót, másnap volt a műtét. Utána semmim sem fájt csak hánytam egész éjjel az altató hatása miatt. 3 pici varratom volt, 5 nap múlva szedték ki. Ne félj Én nagyon féltem de így utólag már azt mondom bátran újra belevágnék, mert baba lett belőle és ez mindent megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!