Melyik héten érdemesebb 4D-s Uh-ra menni?
Figyelt kérdés
Én már nagyon szeretnék menni 20 hetes vagyok.2011. jan. 24. 09:58
1/8 anonim válasza:
Mi a 17. és a 28. héten voltunk. Mindkettő nagy élmény volt, de a 28. hetesen már olyan gyönyörűen látszott a kis pofija meg mindene, nagyon szép volt.
szerintem várj még pár hetet!
2/8 anonim válasza:
Szerintem is várhatsz még. Vagy menj kétszer.
Mi a 24.-en és a 32.-en voltunk. Mindegyik nagyon jó volt!!!
Már alig várom, hogy megszülessen!
Jó babavárást!
3/8 anonim válasza:
szerintem is várd meg a 24-25. hetet. voltunk a 20. héten és a 28-on is, az elsőn is látszott már, de a 28on... még a kis ujjpercei is! Viszont legközelebb hmarabb elmegyünk, mint a 28., mert már az egész nem fért bele a képbe... :)
4/8 anonim válasza:
Mehetsz akar most is, biztos, hogy jo lesz.
Mi voltunk 12, 18, 26, 32 es 36 hetesen, mindegyik nagyon-nagyon elvezheto volt! Talan 26-32 hetesen a legjobb.
5/8 anonim válasza:
Mi 24 hetesen megyünk!Úgy hallottam, hogy az a legjobb időpont.Mert még nem olyan nagy, viszont már szépen látszik mindene.Én is most vagyok a 20. hétben!:)
6/8 anonim válasza:
Mi 26 hetesen voltunk! Nagyon szép emlék,alig várom,hogy újra mehessek!Nálunk ott derült ki a neme is!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)várnom kell még egy kicsit:)
2011. jan. 24. 12:10
8/8 anonim válasza:
25 hetesen voltunk, és nagyon jól látszódott már mindene, nagyon nagy élmény volt. S hasonlított is önmagára, mikor megszületett, csak jóval husisabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!