Mi a kulonbseg a 3D/4D kozott? Melyiket erdemesebb csinalni 22edik het elejen?
Ha 4d-re mész, az automatikusan egyben 3d is, mint azt már a többiek is írták. :-)
hang nincs, ez butaság...
Max a 28 hétig érdemes menni, mert akkor még úgy ahogy látod a baba vállát, mellkasát is, mig ha később mentek, akkor nagy szerencse kell, hogy pont szembeforduljon, és a kis arcát meg tudják mutatni.
Minél előbb mentek, annál jobban láthatjátok a kis testét "egyben". Utána már csak mondjuk az arc, váll, vagy hát nyak, ilyesmi.
Nekem a dokim a 22-28 hétig ajánlotta, és Mi 27+4hetesen voltunk, még egész jó lett, de bánom, hogy nem mentünk előbb...annyira cuki, ásít, meg mosolyog, ide-oda teszi a kezét lábát, pedig a mienk aludt, de így is nagy élmény.
Hát ha Ti elkapnátok ébren...az lehet ám a tuti!!!
Jó egészséget!
30h km
Nekem 13 és 20 hetesen is hatalmas élmény volt a 4d, biztos, h lesz még!!! :)) Látod, ahogy a babád mocorog, grimaszol, "teszi a dolgát"! Sztem ha van rá lehetőséged, mindenképp menj 4d-re:)
20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!