Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A "kezdő csomag" mennyibe fog...

A "kezdő csomag" mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, és azon gondolkodom, hogy a kezdő csomag ki fog e jönni 200 ezerből? Gondolok itt ágyra, babakocsira, hordozóra, autósülésre és a többi nagyobb tételre. Nem igazán vagyok híve a drágaságoknak, hisz hamar kinövi a baba, ágyat láttam 14 ezerért, autósülést 20 ezer körül, de a többit még nem nagyon néztem. 250-260 ezer forint megtakarításom lesz március-május körül. Ebből kellene elindítanom a babázást. Megoldható szerintetek?
2011. jan. 22. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénzed van rá, akkor biztosan megoldod majd ennyiből:)
2011. jan. 23. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is bőven megoldható.Mi csak ágyat vettünk és pelenkázót,aminek az aljába a ruhák is elférnek.nem érdemes 100 ezerért bababútort venni,kivéve,ha saját szobája lesz(Az úgysem a babának fontos csak neked).Amire neki szüksége van az Te vagy elsősorban.Aztán a ruhák és a kiságy.A mérleg jó dolog,de kölcsönözni is lehet havi 600-3000 ft.Az első hetekben szerintem jó,ha tudod pontosan, hogy mennyit eszik a Baba.Én hamar meguntam minden etetés elött,után mérlegelni és írni a súlyát,mert belealudt az etetésbe és a mérlegen felébredt.Most 2 hós heti 1 mérlegelés.Tehát minek megvenni?A ruhákat is 1hónap alatt kinövi az enyém 44 centivel született és most 52.Jó babavárást.Tényleg várj még a vásárlással, mert mi is sok mindent kaptunk.
2011. jan. 24. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!