Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Délpesti korházban jo szülészo...

Délpesti korházban jo szülészorvos?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Dél-pestibe szűltem Dr. Jaksi Istvánnál,bár ő szerintem már nem vállal szülést,aki viszont tuti nagyon jó és ott van Dr. Fekete Tamás.Nekem ő kötötte be az epidurálist és meg voltam vele elégedve.De az egyik barátnőm nála szült és ő is csak jót tudott mondani róla.

Jó babavárást!

ha esetleg van még kérdésed a kórházról szívesen válaszolok.

2009. febr. 3. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Dr Horváth Miklós (főorvos egyébként) szültem mind a három gyekőcömet és most a negyediket is nála fogom, nagyon meg voltam, vagyok vele elégedve. A Pesterzsébeti sztk-ban rendel egyébként de a szüléseket a Jahn Ferencben vezeti le. Nekem fogadott orvosom is tehát fizetős de szerintem nem vészesek az árai.

27-hetes pocakos

2009. febr. 3. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy idetolakodtam, de épp orvost keresek, mert babát szeretnénk és nem sikerül 1 éve. Én Lőrincen lakom, és a környéken szeretnék járni. A Dél-Pesti kórházból tudnátok esetleg nekem ajánlani egy jó lelkiismeretes orvost, aki kivizsgálna, hogy miért nem sikerül??? A mostani orvosom ugy felirt mindenféle hormonkészitményeket, hogy nem is csinált semmilyen vérvételt. Most meg összevissza vérzek. Aggódom. Szeretnék egy jó orvost találni végre. A magánrendelés cime, telefonszáma érdekelne, ha tudtok ilyet. Előre is köszönöm a segitséget.
2009. febr. 4. 11:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a kommentárokat mert kicsit félek mert a kórházrol sem hallottam jokat csak rosszakat!Az orvos akihez járok Dr.Zeitler Miklos és nem sok mindent tudok rola.Tudtok valami jot is mondani a korházrol?

Köszönöm:12 hetes kismama

2009. febr. 4. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első vagyok.Én is Zeitler Miklóshoz járok,na őt nem választanám velem kifejezetten bunkó,de ez az én véleményem.3 éve mikor a dél-pestibe szültem nem voltam elájulva a kórháztól.A csecsemősök nem mondanak el semmit és nem is mutatnak meg.A takarítók nem nagyon takarítanak.

Ez azóta változhatott de akkor így volt.

Én is megint itt szülök úgyhogy remélem jobb lett.

2009. febr. 4. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én Weidner Andrásnál szültem őt tudom ajánlani nagyon lelki ismeretes aranyos doki!!!Fizetem neki de nem sokat úgy hogy nem pénz éhes!(ritka)Kórház sajnos borzalmas csak a dokim miatt maradtam ott!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. febr. 7. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
zeitler miklós egy bunkó pär@szt orvos, úgy csinálja az UH-t hogy azt hittem ott halok meg a széken, mert mindenféle érzés nélkül csak úgy rángatta. fél órán át nem látott semmit, másik orvos véleményét kérte ki, ő fájdalom nélkül fél perc alatt meglátta amit kellett. csak azért nem rúgtam fejbe, mert anyukám jól nevelt.
2010. jan. 23. 16:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Kőszőnőm a válaszokat azota megszületett a kislányom!!!

Üdvőzlettel:Diána

2010. ápr. 19. 22:36
 9/10 nini24 ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Megkérdezhetem, hogy a Dél-pestiben szültél-e végül? Kinél? Milyen a kórház? Nagyon lepusztult vagy jobb lett az évek alatt? Gratulálok a kicsidhez!

Egy épp orvost váltó 21 heteske

2010. máj. 14. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a tapasztalatod kérdező!

Ott szültél?Kinél?Szülésznő?Milyen volt a gyermekágy?Csecsemősök?

Köszi,20hetes Marcuska.

2010. máj. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!