Délpesti korházban jo szülészorvos?
Szia!
Én a Dél-pestibe szűltem Dr. Jaksi Istvánnál,bár ő szerintem már nem vállal szülést,aki viszont tuti nagyon jó és ott van Dr. Fekete Tamás.Nekem ő kötötte be az epidurálist és meg voltam vele elégedve.De az egyik barátnőm nála szült és ő is csak jót tudott mondani róla.
Jó babavárást!
ha esetleg van még kérdésed a kórházról szívesen válaszolok.
Szia!
Én Dr Horváth Miklós (főorvos egyébként) szültem mind a három gyekőcömet és most a negyediket is nála fogom, nagyon meg voltam, vagyok vele elégedve. A Pesterzsébeti sztk-ban rendel egyébként de a szüléseket a Jahn Ferencben vezeti le. Nekem fogadott orvosom is tehát fizetős de szerintem nem vészesek az árai.
27-hetes pocakos
Sziasztok!
Köszönöm a kommentárokat mert kicsit félek mert a kórházrol sem hallottam jokat csak rosszakat!Az orvos akihez járok Dr.Zeitler Miklos és nem sok mindent tudok rola.Tudtok valami jot is mondani a korházrol?
Köszönöm:12 hetes kismama
Szia!
Én az első vagyok.Én is Zeitler Miklóshoz járok,na őt nem választanám velem kifejezetten bunkó,de ez az én véleményem.3 éve mikor a dél-pestibe szültem nem voltam elájulva a kórháztól.A csecsemősök nem mondanak el semmit és nem is mutatnak meg.A takarítók nem nagyon takarítanak.
Ez azóta változhatott de akkor így volt.
Én is megint itt szülök úgyhogy remélem jobb lett.
Kőszőnőm a válaszokat azota megszületett a kislányom!!!
Üdvőzlettel:Diána
Szia kedves kérdező!
Megkérdezhetem, hogy a Dél-pestiben szültél-e végül? Kinél? Milyen a kórház? Nagyon lepusztult vagy jobb lett az évek alatt? Gratulálok a kicsidhez!
Egy épp orvost váltó 21 heteske
Engem is érdekelne a tapasztalatod kérdező!
Ott szültél?Kinél?Szülésznő?Milyen volt a gyermekágy?Csecsemősök?
Köszi,20hetes Marcuska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!