Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfogadhat-e a szülészorvos...

Elfogadhat-e a szülészorvos pénzt, ha ügyelete alatt vizsgál meg a kórházban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 22:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha ő a fogadott orvosom és egy kötelező UH-t végez el.
2010. aug. 13. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van aki elfogadja sőt el is várja!Sokszor mentem én is a dokimhoz a kórházba vizsgálatra,első alkalommal akartam adni a pénzt,és nem fogadta el,azt mondta,hogy " majd úgy is jön a rendelőbe"! Nem is próbáltam csak egyszer,a magánrendelésen fizettem csak!
2010. aug. 13. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ügyelet nem rendelési idő.
2010. aug. 13. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem meg sem fordulna a fejemben, hogy fizetnem kéne:))
2010. aug. 14. 07:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha adnál neki, elfogadná:)) De nehogy adj! A kórházi rendelés TB alapon működik, amit te fizetsz, és jogod van az ingyenes ellátáshoz.Kérni meg nem kérhet, nem teheti meg.A magánrendelés a fizetős, de a kórházban nem vagy köteles adni neki.Eszedbe ne jusson, mert "elrontod" a dokit, és minden alkalommal várni fogja.
2010. aug. 14. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Vidéki kisvárosi kórházakban a dokik a kórházba hívjÁk a kismamákat, és ott kérik a pénzt, nincs magánrendelőjük, igaz nálunk 1-2 ezret kér egy vizsgálaton, sor nèlkül behív!
2010. aug. 14. 08:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért dilemmázok, mert azt mondta első alkalommal, hogy szülés után rendezünk mindent.

Ernnek ellenére elvárja, hogy adjak neki pár 1000 ft-ot néha-néha?

Vagy, ha azt mondja, hogy nem kell, akkor is erősködjek?

Nagyon ciki az egész helyzet. :-S

2010. aug. 14. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!