Többször szült rokonokat, hogyan lehet leállítani, és az egyéb jó és rosszindulatú embereket?
20hetes félidős kismama vagyok, és egyre nehezebben viselem, mikor "beleszólnak" jó akaróan a terhességembe.
Laborom alapján nem mondanátok meg, hogy babát várok, és van étvágyam, 4kgt híztam, erre: Kövér vagy, árt a picinek, mert ez is sok (homorú hassal kezdtem, alultápláltnak minősültem)
gyakran járok pisilni: vegyél tenát, mert szivárogsz, és használd... De vissza tudom tartani, nem szivárog semmi...
És sorolhatnám még az idegesítő dolgokat...
Vagy amikor ferde szemmel néznek rám, mert a napi 8óra+x munka után hazaesek este alszok, pihenek, hétvégén meg megpróbálok pihenni, amire sok esélyem nincs, reggel hétkor olyan csatazajra kelek/riadok, hogy azt nem lehet leírni, de ez hétköznap a rendes ébresztés előtt 1,5órával is megvan... és nem nagyon csinálok házimunkát, nem bírom, kimerülök, és arról nem beszélve, hogy van anyósomnak egy 19éves lánykája, akinek illene tudni, hogy ha fekete a barna járólap, akkor szólás nélkül fel kéne mosni... És rossz érzés, hogy tőlem elvárják, mint újasszonytól, hogy csináljam meg...
És nem a lustaság beszél belőlem, szívesen takarítottam eddig, de ha nem bírom, mert alig állok...
Hasonló helyzetben ki van?
Mindenbe belepofázós anyósom van nekem is ugyhogy meg tudlak érteni pedig mi 1800 km-re lakunk egymástól mégis elviselhetetlen már most megmondja hogy neveljük majd a gyereket, mindenbe beleköt, mindent fikáz, megmondja mi legyen a gyerek neve.....szóval...... kitartást neked is.
24 hetes kismama
Hátha dolgozol is, az épp elég, nem még utána a házimunka. Ha fáradtr vagy, igenis pihenj.
Nekem 18 kg plusszom lett, és most 3 hónappal utána már csak 3 kg van rajtam.
Ne törődj velük!
Amúgy nálam meg a baba születése után jött mindeni a jótanácsokkal, eléggé idegesített. Még rátett egy lapáttal a szülés után pár napig tartó ingerültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!