Lehet valami baja a magzatnak? Miért ilyen rosszindulatú a kislányom?
Biztosan nem lesz a magzatnak semmi baja, ne aggódj!
A kislányod viselkedésére ezerfajta magyarázat lehet.
Vad kislány? Anyás nagyon? Más gyerekekkel verekszik? Szerintem nagyon kicsi még ahhoz hogy megértse a kistesó dolgot... lehet hogy csak veled akart komiszkodni? Ha aggódsz, kérd ki egy gyermekpszichológus tanácsát!
Az én kisfiam is másfél éves múlt, simogatja-puszilgatja a hasamat, mindenkinek újságolja h baba van benne. Ő nagyon sokat van gyerektársaságba, megszokta hogy más gyerekeket is megsimogatok, de amúgy is nyugodt gyerek. Minden gyerek más, nem hiszem hogy a szó klasszikus értelmében rosszindulatú a kislányod, számtalan oka lehet a viselkedésének, én kikérném szakember véleményét is! Remélem hamar megoldódik...
27 hetes + 21 hós
Régebben jártunk zenés foglalkozásra, meg baba-mama klubba, de most nyáron mindenhol szünet van. Általában nem vad, habár szeretgetni egyáltalán nem lehet. Bánatos is vagyok miatta, mert nem hagyja magát ölelgetni, puszilgatni, ő meg pláne nem csinálja. Ez normális dolog?
Egyébként most a férjem azt mondta, hogy szerinte csak meg akart csikizni, csak még nem megy neki. Vele is ezt szokta csinálni. Na, de jó játékot talált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!