Kialakult valakinek rosszindulatú elváltozása a bőrén, anyajegyen terhesség alatt? (töltöttem fel képet. )
ez egy lapos, fél centi átmérőjű anyajegy a pocakomon, és kb a második harmad elejétől van benne a kis sötét félhold. Ez melanóma lehet??? Vagy megint előjött a hipochondriám?
Nekem mindkét terhességem alatt nőtt egy csomó anyajegy, és a meglévők közül hasonlóan is változtak, mint Neked. Én egyelőre csak tervezgetem, hogy megnézetem...
Egyébként nekem azt mondták, hogy ez nem feltétlenül jelent rosszat, terhességen kívül kell a változásokat figyelni.
De biztos Te teszed jól, ha megnézeted.
Igen,előjött a hipochondriád!:D
Nincs semmi baj!!!!!!!!!
A terhesség teljesen megváltoztatja a melanin(festéktermelő sejt)működését!!!!üdv:kozmetikus anyuka
Nekem volt egy a pocakomon ami a terhesség alatt a megnyúlt bőr miatt szétrepedt. Szülés után eltávolították, és kiderült, hogy a rosszindulatú folyamat már elindult :(
Nézesd meg mindenképp!
Én szedettem le anyajegyet terhesség alatt.
De ha 2 heted van már csak hátra, akkor azt tényleg meg lehet várni! Ha aggódsz, menj el bőrgyógyászhoz! A melanóma komoly dolog, ne az interneten várj rá választ, hogy neked az van-e!
Szia, nekem is volt a pocakomon egy ami megnagyobbodott, a várandósság alatt és szét is repedt néha vérzett ha belekaptam. Mellette még a cicim alatt nőtt jópár apró (kb. 15-20 db.) én szülés után kb. egy évvel mentem el leszedetni, megvizsgálták őket és nem volt rosszindulatú egy sem. Most megint babát várok bár még csak 15 hetes vagyok de a cicim alatt már megint kezdődö apró pöttyöket látok:-(((
Szerintem nálad is a várandósság hozta ki, ne aggódj biztosan nincs semmi komoly de mindenképp mutasd meg orvosnak ha megszültél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!