Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki már vett babakocsit a...

Aki már vett babakocsit a tesz veszen vagy a vaterán meg volt vele elégedve?

Figyelt kérdés
és azt kapta ami a képen volt. köszönöm a válaszokat.28km
2011. jan. 20. 14:04
 1/6 anonim válasza:
Szia!Én a teszveszen vettem a sogornőmnek egy babakocsit és teljesen megvolt vele leégedve olyan volt mintha új lett volna.Szóval én bátran ajánlom.
2011. jan. 20. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ott adtam el 3-at is. Egy mélykocsit, és két esernyőkocsit. Most megint babát várok, és ott fogok venni babakocsit. Az a lényeg, hogy nézd meg az eladó értékeléseit, és kérdezz, mielőtt leütöd.
2011. jan. 20. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én teszveszen vettem, semmi gondom nincs vele. Tényleg nézd meg előtte az eladó értékeléseit és kérdezz hogy tuti olyan-e mint a képeken.
2011. jan. 20. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
A teszveszről rendeltem, igaz ez új babakocsi. (kunert vip) Nagyon elégedett vagyok vele. A kisfiam 9 hónapos, úgyhogy már sokáig nem használjuk, tavasszal sportkocsira váltunk, de félreteszem a következő babának.
2011. jan. 20. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt így is úgy is! MINDENRE kérdezz rá, mert én jártam úgy hogy volt egy szakadás a bevásárló kosáron és az eladó erre azt mondta hogy miért nem kérdeztem rá...Pedig szerintem az a minimum hogy közli a hibákat a kocsiról.

Én is adtam már el, mindig leírtam minden kis pici hibát sőt fotóztam is, ha volt.

A fotón is, ha nem látszik jól vmi inkább kérdezz, kérdezd meg a hibákat,hogy nem húz e valamerre a kocsi, kereke nem ereszt e le (felfújósnál) a tolókar szivacsa nincs e elrepedve, mással helyettesítve stb.

Huzata fakó, kopott napszívott e? (főleg a sötétebb kék babakocsiknál fordul elő).

Megvan e a biztonsági öve hiánytalanul...szóval ilyesmiket.

Én is volt hogy jártam már nagyon jól (töredék áron kaptam meg egy hibátlan, alig használt bébé confort kocsit ) és volt hogy csalódtam rendesen.

2011. jan. 20. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a vaterán vettem, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
2011. jan. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!