Aki az internetről rendelt babakocsit/sportkocsit, meg volt elégedve a kapott darabbal?
Szia!
Én netről rendeltem, és élőben még sokkal jobb, mint képen!!!:)
Annyi probléma volt, hogy első alkalommal le volt törve a fék a kocsiról, -hogy ez a futár hibája, vagy eleve úgy csomagolták be, nem tudni- de másnap már hoztak egy vadiúj vázat (szóval nem javították, hanem kicserélték az egész vázat, úgy ahogy van), még a szállításért sem kellett fizetni!
Úgyhogy én elégedett vagyok. Probléma akárhol előfordulhat, az a kérdés hogyan oldják meg.
És természetesen van egy év garancia is.
A garancia ugye jött a csomaggal, érvényesítve, a számlát pedig postán küldték levélben.
HOnnan rendelsz? És milyen kocsit szeretnél?
Kérdezd a garanciát az üzlettől, meg bármi kérdésed van, kérdezősködj, azért vannak!!
Egyébként én is beszéltem több üzlettel, volt ahol nem igazán voltak olyan készségesek, mint vártam, és nem is onnan rendeltem bizony! Onnan rendeltem, ahol minden kérdésemre készséggel és érdemben válaszoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!