Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos a kislányom!...

S.Ági kérdése:

11 hónapos a kislányom! Honnan tudom, hogy mekkora cipő kell neki? ( az internetről akarom rendelni)

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Próba nélkül ne vegyél cipőt.

Én úgy jártam, hogy boltban (tehát nem is látatlanban) megvettem úgy, hogy nem próbáltam rá a babámra. Nem lett jó, nem ment bele a lába :(

2011. aug. 11. 22:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Főleg első cipő(ke)t ne vegyél neten!

Én 12 hónaposan (akkor kezdett járni) elvittem egy gyerekcipőboltba, és az eladó segítségével választottunk neki, kb. a 3. lett jó minden szempontból!

Mivel most kezd járni, nagyon fontos, hogy jó, minőségi, és főleg ráillő cipőben tegye meg az első kis lépéseit!

Nem cseszegetés, nem kötekedés, hidd el, így "normális".

2011. aug. 11. 22:47
 3/13 A kérdező kommentje:
értem! Köszönöm! és még annyi kérdésem lenne,hogy milyen legyen az első kis cipője? Puha talpu? Vagy kemény? Nem szeretném tönkretenni a lábát!
2011. aug. 11. 22:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Nem vettem bántásnak,hiszen én kérdeztem! Nem is akarom én sem tönkretenni a lábát,csak azt hittem egy kicsit spórolhatok! :(
2011. aug. 11. 22:52
 5/13 A kérdező kommentje:
És mit kell figyelnem cipő vásárlásnál? Vagy majd segítenek ott?
2011. aug. 11. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:

:) Akkor jó. Tényleg jó szándékkal írtuk. :) 2. vagyok.

Nekünk kemény talpú volt az első utcai cipőcskéje (Siesta) de ezek elég drágák sajnos :( Azóta már vettem Elephanten-t is, az is ugyanilyen jó, csak olcsóbb. Egyébként nem nagyon tudsz mellélőni, ha kimondottan gyermekcipőboltba térsz be (én az utóbbi két évben csakis egy ilyen boltban vásárolok - Zuglóban) és még sose csalódtam lábbelikben. És mindig a gyerekkel együtt vesszük meg.

Egyébként, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, anyuék nekünk régen úgy vettek cipőt (nélkülünk), hogy anyu ráállított egy hurkapálcikára, és a sarkamra ráhagyott pár mm-t, meg a nagylábújjamra is vagy fél cmt, elvágta ott a hurkapálcikát, és a boltban ezt a pálcikát dugta bele a cipőbe. Ha belement, jó volt :) De ez régen volt, mostanában annyiféle cipő van, széles, keskeny, magas rüsztös, alacsony rüsztös, stb... De ez a pálcikás módszer nem jó a netes vásárláshoz, csak érdekességképp írtam le.

2011. aug. 11. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Megint 2. vagyok. Én teljesen az eladóra bíztam magam cipő ügyben, mert a gyerekorvosunk kissé tanácstalan volt ebben a témában. Az eladó maximálisan segítőkész volt, remélem nálatok is így lesz :) (Ha mégse az, akkor keress egy másik boltot).
2011. aug. 11. 22:57
 8/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm! Rendes vagy! Azt a hurka pálcikás vásárlást még nem hallottam soha....tényleg érdekes! Na ok! Akkor irány a baba-cipő bolt! Még egyszer köszönöm!Szép estét!
2011. aug. 11. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Nincs mit! :) Sok sikert!!! :)

És lehet, h a cipőboltban még olcsóbban kijössz, mint a netes vásárlás, mert ott azért van választék :))

2011. aug. 11. 23:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet! :) Meg a boltban posta költség sincs :) Jó éjt! Szia
2011. aug. 11. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!