11 hónapos a kislányom! Honnan tudom, hogy mekkora cipő kell neki? ( az internetről akarom rendelni)
Próba nélkül ne vegyél cipőt.
Én úgy jártam, hogy boltban (tehát nem is látatlanban) megvettem úgy, hogy nem próbáltam rá a babámra. Nem lett jó, nem ment bele a lába :(
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Főleg első cipő(ke)t ne vegyél neten!
Én 12 hónaposan (akkor kezdett járni) elvittem egy gyerekcipőboltba, és az eladó segítségével választottunk neki, kb. a 3. lett jó minden szempontból!
Mivel most kezd járni, nagyon fontos, hogy jó, minőségi, és főleg ráillő cipőben tegye meg az első kis lépéseit!
Nem cseszegetés, nem kötekedés, hidd el, így "normális".
:) Akkor jó. Tényleg jó szándékkal írtuk. :) 2. vagyok.
Nekünk kemény talpú volt az első utcai cipőcskéje (Siesta) de ezek elég drágák sajnos :( Azóta már vettem Elephanten-t is, az is ugyanilyen jó, csak olcsóbb. Egyébként nem nagyon tudsz mellélőni, ha kimondottan gyermekcipőboltba térsz be (én az utóbbi két évben csakis egy ilyen boltban vásárolok - Zuglóban) és még sose csalódtam lábbelikben. És mindig a gyerekkel együtt vesszük meg.
Egyébként, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, anyuék nekünk régen úgy vettek cipőt (nélkülünk), hogy anyu ráállított egy hurkapálcikára, és a sarkamra ráhagyott pár mm-t, meg a nagylábújjamra is vagy fél cmt, elvágta ott a hurkapálcikát, és a boltban ezt a pálcikát dugta bele a cipőbe. Ha belement, jó volt :) De ez régen volt, mostanában annyiféle cipő van, széles, keskeny, magas rüsztös, alacsony rüsztös, stb... De ez a pálcikás módszer nem jó a netes vásárláshoz, csak érdekességképp írtam le.
Nincs mit! :) Sok sikert!!! :)
És lehet, h a cipőboltban még olcsóbban kijössz, mint a netes vásárlás, mert ott azért van választék :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!