Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pierre Cardin ps822-es babakoc...

Pierre Cardin ps822-es babakocsit használ valaki? Testvérfellépőt lehet hozzá csatolni? Milyet? Egyébként meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés

Mert én nem nagyon, de ez van...

[link]

2010. szept. 15. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha jól tudom, akkor barátnőméknek ez a számú van. Ő csak arra panaszkodott, h ha a kart úgy fordítja, h a bolygós kerekek hátul legyenek, akkor nem lehet lefixálni őket, mert úgy fékezi a kocsit. Hátsó kerék bolygósítással meg nagyon nehéz irányítani.

Nekünk a PS 646, Travel System van. Hát egy-két dolgot tudnék rajta változtatni. Engem nagyon zavar, h ha szemből süt a nap, akkor a tető nem árnyékol. Vagy az ülő rész ahol hajlik, ott vág, nyom a kemény betét széle mikor le van fektetve. Az meg h már pár hónap után nyekereg a kerék... Hát "de ez van". :)

De ettől eltekintve szeretem. Könnyű tolni, befér a kocsiba, és a gyerek is kényelmesen elfér benne.

Ha viszont most váltanom kéne, az előzőket biztos figyelembe venném. Tapasztalat híján ennél csak olyanokat néztem, h legyen hordozó hozzá, beférjen a kocsiba, és ne legyen túl drága.

Hát de amíg szét nem megy, bizony ez marad. :/

2010. szept. 15. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Jah, és én is gondolkodtam már a testvérfellépőn. Szerintem lesz olyan univerzális, amit ehhez is tudunk csatlakoztatni. Én inkább attól tartok, h a lábam folyton bele fog akadni. A férjem így is beleakad, hát majd ha még közelebb lesz az utolsó kerék (a fellépőé). Elgondolkodtató. Mielőtt megvenném, biztos kipróbálom tolni a boltban. De én ezzel még ráérek, csak 6 hós az első. :)
2010. szept. 15. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!