Pierre Cardin ps822-es babakocsit használ valaki? Testvérfellépőt lehet hozzá csatolni? Milyet? Egyébként meg vagytok vele elégedve?
Szia!
Ha jól tudom, akkor barátnőméknek ez a számú van. Ő csak arra panaszkodott, h ha a kart úgy fordítja, h a bolygós kerekek hátul legyenek, akkor nem lehet lefixálni őket, mert úgy fékezi a kocsit. Hátsó kerék bolygósítással meg nagyon nehéz irányítani.
Nekünk a PS 646, Travel System van. Hát egy-két dolgot tudnék rajta változtatni. Engem nagyon zavar, h ha szemből süt a nap, akkor a tető nem árnyékol. Vagy az ülő rész ahol hajlik, ott vág, nyom a kemény betét széle mikor le van fektetve. Az meg h már pár hónap után nyekereg a kerék... Hát "de ez van". :)
De ettől eltekintve szeretem. Könnyű tolni, befér a kocsiba, és a gyerek is kényelmesen elfér benne.
Ha viszont most váltanom kéne, az előzőket biztos figyelembe venném. Tapasztalat híján ennél csak olyanokat néztem, h legyen hordozó hozzá, beférjen a kocsiba, és ne legyen túl drága.
Hát de amíg szét nem megy, bizony ez marad. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!