Lehet így fogorvoshoz menni?
Persze, kaphatsz érzéstelenítőt, csak nem szerencsés, mert egyes anyagok átjutnak ám a lepényen.
Ráadásul a szívre sincsenek jó hatással, éppen ezért nem adott nekem a fogorvosom, mondjuk nem is volt muszáj.
Szerintem csak a legvégső esetben kérj érzéstelenítőt, beszéld meg a dokiddal. Kisebb tömésekhez nem nagyon kell, a nagyobbakhoz mondjuk igen sajnos.
Az émelygést is jelezd, nehogy meglepi legyen, ha szembeküldöd a dokit :-)
Szerintem menj nyugodtan és mondd el neki mit szeretnél. Biztos vagyok benne, ha jó fogorvos, akkor azt fogja csinálni, amit kérsz tőle.
Én múlt pénteken voltam (rábeszéltek itt a többiek), mert már nagyon fájt a bölcsességfogam.
A dokinál ki kellett tölteni egy A4-es kérdőívet, amin szerepel az is, hogy terhes-e esetleg az illető.
Megnyugtatott, hogy semmi baja nem lesz a babának, hogy kihúzza a fogamat. 3 helyre kellett beadnia az érzéstelenítőt (ami NEM ÉREZTEM - nem tudom hogy csinálta) és utána pikk-pakk kihúzta.
Én ekkor voltam 14 hetes. Elmondta azt is, hogy az első 12 hétben csak akkor húz-töm, ha nagyon muszáj. Tehát szerintem kérned sem kell, hogy a fogaidat ne piszkálja. Max.elmondja, hogy később kell-e valamelyikkel foglalkozni.
Sok szerencsét, ne félj!!!
15 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!