Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a fogam,14hetes...

Nagyon fáj a fogam,14hetes vagyok. Ilyenkor már lehet menni fogorvoshoz hogy megcsinálja? (lyukas)

Figyelt kérdés
mert azt mondták hogy a 20.hét után,de addig 6szor meghalok úgy fáj..:SÉrzéstelenítőt lehet adniuk ugye?Nemlesz baja a babának?
2010. febr. 14. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség!!!!!!!!!!!!Menj nyugodtan,ne szenvedj! Én amióta tudom,h babánk lesz,rendszeresen járok(kb 3 hetente),mivel nagyon vérzik az ínyem és nem szeretném a terhesség végére elveszíteni a fogaimat :). Nekem is tömött már,érzéstelenítővel! Csak a röntgen nem ajánlott,de gondolom egy töméshez kihagyható :) Jobbulást!
2010. febr. 14. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj nyugodtan,csak mondd meg,hogy terhes vagy.
2010. febr. 14. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,csak azért kérdeztem ezt az érzéstelenítőt,mert azt mondták(fogorvos),hogy csak a 20.hét után adhat.:S
2010. febr. 14. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Helyi érzéstelenítőt ad, amitől csak a szádnak egy része zsibbad el. Ha az egész szervezetedben szétterjedne, akkor sehol sem éreznél semmit. Menj csak fogorvoshoz minél hamarabb, terhesen nem csak szabad, hanem egyenesen kell is!

Jobbulást!

2010. febr. 14. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van!!
2010. febr. 14. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm nektek:)holnap felhívom és kérek időpontot.
2010. febr. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!