Ki várja júliusra a babáját?
Én június legvégére vagyok kiírva de akár júli eleje is lehet...szerintem júniusi lesz :) meglátjuk...
Mikorra vagy kiírva ?
Nemet tudtok már ?
Nekünk kisfiunk lesz :))
Júl 28-ra vagyok kiírva. Nemet még nem tudunk, még csak pénteken voltunk a 12 hetes uh-n.
Második baba lesz, már van egy 5 éves nagylányunk. Remélem most fiúcska lesz, de ha lány, akkor sem cseréljük vissza :)
első vagyok:
ha mégis lány lesz, mi esetleg cserélnénk :)
Persze nem, de nekünk fiunk van, nagyon szeretnénk lányt, de több rá az esély, hogy fiú lesz.
Nekem van egy 5 éves kisfiam. Július 21-re várom a picit. Én sem tudom még, hogy lány vagy fiú.
Veletek minden rendben?
Minden rendben, bár nem indult simán a terhesség. Kb a 6 héttől a 11 hétig 2-3 naponta barnáztam. Duphastont kellett szednem (most fejeztem be).
UH-n minden rendben volt, 62 mm és54 gr. Gyönyörűen látszott mindene, kivéve az arcocskája, mert hátat fordított nekünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!