Milyen sorrendben csináljam? Ha átvészeljük a kritikus 7. hetet, akkor a védőnőkhöz menjek a kis könyvért, vagy előtte keressek fel egy orvost, hogy ellenőrizze hogy minden ok?
Jelenleg 5. terhességem elején járok (6. hét),2 spontán vetélés volt. A korábbi vetélések miatt a pozitív teszt után "azonnal"(másnap) elmentem a dokihoz, 1 hét múlva (múlthéten) voltam UH-n.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem hívott vissza senki. Az uh-s azt mondta,hogy ezzel a papírral még ráérek a védőnőkhöz menni,nem kell rohanni. kórházi szakrendelés volt. Magán rendelésre szeretnék járni, és nem tudom,hogy mire számítsak? félek,hogy hülyének néz,mert már megállapították a terhességet.
Köszönöm a válaszokat!!!
Ja,nekem is volt 2 vetélésem,ezért is mentem olyan hamar,arra számítottam,hogy kiírnak valami gyógyszert,hogy nagyobb eséllyel kerüljük el a 3. vetélést.. de nem így lett.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
köszönöm!
Akkor viszont mihamarabb keress fel egy magánorvost és mondd el neki hogy + lett a teszt és hogy volt 2 vetélésed. Ilyenkor szoktak adni terhességmegtartó gyógyszert.ha van szívműködés akkor azt is ráírja a papíra és azzal mehetsz védőnőhöz,de mindenképp menj el dokihoz, mert a gyógyszer fontos lehet
Amikor voltam 2 hete nőgyógyásznál,akkor elmondtam,neki,hogy miért mentem olyan korán. Ennek ellenére nem írt ki semmit. Azt mondta,ha valami gond van,akkor azonnal menjek vissza, de szerinte nem lesz gond,mert szerinte a vetélések a hátra hajló méhnek tudhatók be,ez ellen meg tudok tenni..
viszont utána olvastam nem jó pár helyen,és a hátrahajló méh nem okoz vetélést...
Még a héten körül járok,hogy kihez érdemes menni (ahol van uh.),és mihamarabb elmegyek.
Köszönöm a válaszokat!!
bizonyára mondta az orvos hogy menj vissza pár héten belül.A kérdésed nem ez volt? (Ha átvészeljük a kritikus 7. hetet, akkor a védőnőkhöz menjek a kis könyvért)
Ha kételkedsz a korábbi vizsgálatban más nem mehet el helyetted...sajnos kellemes babavárást!
Hát,nem is tudom... Ha mondta volna,hogy pár hét múlva menjek megint,akkor miért tettem volna fel a kérdést? Nem lenne logikus. nem gondolod?
A jó kívánságot köszönöm!
Sajnos nem olyan boldog ez a babavárás,mert mostanság rémálmok gyötörnek...a minap tamponnal álmodtam,ma meg 1X hogy szép nagy várandós kebleim volta,aztán mikor felébredtem és nagy nehezen vissza aludtam meg azt álmodtam, hogy vérzek. Azóta minden bajom van és egyre jobban félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!