5 hetes terhes vagyok. Napi 15 szál cigit szívok el. Hogyan tudom csökkenteni?
Az előző válaszadótól a legmesszebb menőkig elhatárolódom.
De: nem te vagy az egyetlen, aki a várandóssága alatt cigarettázott. Nem te leszel az egyetlen, aki egyik napról a másikra le tudta tenni a cigarettát, mert volt KIÉRT.
És végül: ne csökkenteni akard, hanem teljesen megszüntetni.
Ne csupán a rémisztő lehetőségek miatt (koraszülés, krupp, bölcsőhalál), hanem azért is, mert a legnagyobb dologra készülsz: édesanya leszel.
Nagyon fog hiányozni a dohányzás, mivel áldott álapotban vagy, a gyógyszeres kezelés sem jöhet szóba. Ezért a megvonás okozta tüneteket nagyon szépen lehet kezelni:
pszichoterápiával, relaxációval,testmozgással, gyógyteákkal vagy akár rágógumival.
Ez a válasz 6%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-04-11 18:37
Tudom, hogy régen volt. De egy ilyet anyának mint te, kedves válaszoló??? Rólad azt is el tudom képzelni, hogy agyba főbe vered a saját gyereked. Ilyen megnyilvánulással bármit kinézek belőled! Agresszív pszichológiai eset vagy. Na te megérnél egy misét a gyámügyön az biztos. 100% hogy azonnal elvennék a gyerekeid, te abnormális. Gondolom a te édesanyád meg ivott mikor veled volt terhes, azért vagy ilyen aberrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!