Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány perces fájásoknál kell...

Hány perces fájásoknál kell indulni a kórházba? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A protokoll szerint 5, de az is lényeges, hogy hanyadik szülésed. Elsőnél nagy átlagban (nem mindig!!!) elég a 3 perceseknél, másodiknál már az 5, harmadiknál már a 10 perceseknél, legalábbis a szülésznőm így okosított ki.
2009. febr. 2. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Én 5 perces fájásokkal indultam a kórházba bár nekem szivárgott a magzatvíz is.

Könnyű szülést.

2009. febr. 2. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno azt mondtak, hogy 5 percesekkel. De ez attol is fugg, hogy milyen messze laksz a korhaztol. En aludtam, arra ebredtem, hogy elfolyt a magzatviz, es egybol 2 perces fajasaim voltak. Mire elindultam, mar 1 percesekre surusodtek. Epp hogy beestem a korhazba.:)

Viszont ha elobb elfolyik a magzatviz es esetleg zold szinu, akkor nem szabad tovabb varni, azonnal korhazba kell menni!

2009. febr. 2. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elso gyereknel 5 perces fajasok masfel-2 oraig. Vagy ha elfolyik a magzatviz, esetleg verzes van. (Az utolso 2 esetben azonnal menni kell!) Mi szulesfelkesziton igy tanultuk, majd a korhazban igy mondta a szuleszno.
2009. febr. 2. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is azt mondta a nőgyógyim h 5 perces fájással induljak, így is történt csak h nekem a streptoccocus pozitiv lett és elfelejtette mondani h két injekciót kell majd kapnom ,és 4 óra kell h legyen a különbség. a lényeg 1/2 8 _kor bent voltunk a kórházban 8-kor megkaptam az antibiotikumot és 1/2 11-re megszülettet a csodálatos kislányom aki mivel nem telt el az idő ivott a folyadékból és ezért másnap a homlokába beültettek bronűlt és 2 napig kapott antibiotikumot. Sajnos a kárvária evvel nem ért végett mert ez a baci 2 hetesen csinált neki egy vesemedence gyulladást. Ezt azért irtam le mert nem tudom hányadik hétben jársz a 36. héten csinálják ezt a szűrést és ha pozitiv lesz akkor inkább egy kicsit korábban menjél be, h ne legyen a babácskának később semmi baja.

további boldog baba várást

üdv. 8 hós baba anyukája

2009. febr. 2. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Első szülésem lesz, és most 36 hetes vagyok. Ma voltam NST-n. Szerencsére minden rendben!

Boldog babavárást, és babázást mindenkinek!

2009. febr. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!