Hány perces fájásoknál kell indulni a kórházba? Mire kell figyelni?
Szia!!
Én 5 perces fájásokkal indultam a kórházba bár nekem szivárgott a magzatvíz is.
Könnyű szülést.
Nekem anno azt mondtak, hogy 5 percesekkel. De ez attol is fugg, hogy milyen messze laksz a korhaztol. En aludtam, arra ebredtem, hogy elfolyt a magzatviz, es egybol 2 perces fajasaim voltak. Mire elindultam, mar 1 percesekre surusodtek. Epp hogy beestem a korhazba.:)
Viszont ha elobb elfolyik a magzatviz es esetleg zold szinu, akkor nem szabad tovabb varni, azonnal korhazba kell menni!
Szia!
Nekem is azt mondta a nőgyógyim h 5 perces fájással induljak, így is történt csak h nekem a streptoccocus pozitiv lett és elfelejtette mondani h két injekciót kell majd kapnom ,és 4 óra kell h legyen a különbség. a lényeg 1/2 8 _kor bent voltunk a kórházban 8-kor megkaptam az antibiotikumot és 1/2 11-re megszülettet a csodálatos kislányom aki mivel nem telt el az idő ivott a folyadékból és ezért másnap a homlokába beültettek bronűlt és 2 napig kapott antibiotikumot. Sajnos a kárvária evvel nem ért végett mert ez a baci 2 hetesen csinált neki egy vesemedence gyulladást. Ezt azért irtam le mert nem tudom hányadik hétben jársz a 36. héten csinálják ezt a szűrést és ha pozitiv lesz akkor inkább egy kicsit korábban menjél be, h ne legyen a babácskának később semmi baja.
további boldog baba várást
üdv. 8 hós baba anyukája
Köszönöm a válaszokat! Első szülésem lesz, és most 36 hetes vagyok. Ma voltam NST-n. Szerencsére minden rendben!
Boldog babavárást, és babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!