Terhesség alatt szabad enni téliszalámit?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nem túl egészséges terhesség alatt kolbászt és téliszalámit enni, mert ezek nyers húsok. Igaz ez?2009. febr. 2. 16:48
1/10 anonim válasza:
Nem ezekre gondolnak, mint nyers húsok, hanem a szusira és a tatár bifsztekre. A füstölt dolgok nem nyersek. Persze ezzel is csak módjával és akkor még nem is hízlalnak:)
2/10 anonim válasza:
én erről nem hallottam. én magába a fasirt húst(befűszerezve) is megeszem nyersen, eddig semmi probléma nem volt. Kedvencem pedig a nyers füstölt tarja, amit elég gyakran fogyasztok.
3/10 anonim válasza:
Ne is mondd... most legalább megvan, hogy mit vacsizok!! :)
5/10 anonim válasza:
A legelső válaszolónak teljesen igaza van.Füstölt dolgokat ehetsz.A többit ne,ja és volt egy válaszoló aki nyresen megkostólja a fasirtot mikr csinálja,hát én most azt sem kostolnám meg,hisz nyers hús van benne,bár haŐ már etesett a toxoplazma fertőzésen akkor nincs gáz.Én most kértem toxoplazma vizsgálatot,és hozzá rubeola védetséget is megnézik.Sztem kérd a dokidtól.Ingyen van a vizsgálat.12hetes kismama.Boldog babavárást.
6/10 anonim válasza:
Én is szeretnék enni, de sajnos nagyon ég tőle a gyomrom.
7/10 anonim válasza:
Amiota terhes vagyok nagyon kivanom a kolbaszt,szalonnat,szalamit...........minden diszno dolgot:).Nem tul jo mert hizlal de most ez annyira nem izgat.Majd utana fog.....
8/10 anonim válasza:
Ehetsz téliszalámit, csak a héja nélkül szeleteltesd fel, mert kívül ügye az penészes és az árt a babának. Egészségedre! :)
9/10 anonim válasza:
lehet enni, nyugodtan, viszont a nyers fasírt az tényleg egyenlő tatárbeefsteak, inkább ne edd.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Terhesség alatt én is nagyon kívánom ezeket a finom dolgokat, de most már bűntudat nélkül fogom enni! 35hetes pocakos, ja és mindenkinek boldog babavárást!
2009. febr. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!