Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad enni...

Terhesség alatt szabad enni téliszalámit?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nem túl egészséges terhesség alatt kolbászt és téliszalámit enni, mert ezek nyers húsok. Igaz ez?
2009. febr. 2. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezekre gondolnak, mint nyers húsok, hanem a szusira és a tatár bifsztekre. A füstölt dolgok nem nyersek. Persze ezzel is csak módjával és akkor még nem is hízlalnak:)
2009. febr. 2. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én erről nem hallottam. én magába a fasirt húst(befűszerezve) is megeszem nyersen, eddig semmi probléma nem volt. Kedvencem pedig a nyers füstölt tarja, amit elég gyakran fogyasztok.
2009. febr. 2. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd... most legalább megvan, hogy mit vacsizok!! :)
2009. febr. 2. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
:)
2009. febr. 2. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A legelső válaszolónak teljesen igaza van.Füstölt dolgokat ehetsz.A többit ne,ja és volt egy válaszoló aki nyresen megkostólja a fasirtot mikr csinálja,hát én most azt sem kostolnám meg,hisz nyers hús van benne,bár haŐ már etesett a toxoplazma fertőzésen akkor nincs gáz.Én most kértem toxoplazma vizsgálatot,és hozzá rubeola védetséget is megnézik.Sztem kérd a dokidtól.Ingyen van a vizsgálat.12hetes kismama.Boldog babavárást.
2009. febr. 2. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék enni, de sajnos nagyon ég tőle a gyomrom.
2009. febr. 2. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Amiota terhes vagyok nagyon kivanom a kolbaszt,szalonnat,szalamit...........minden diszno dolgot:).Nem tul jo mert hizlal de most ez annyira nem izgat.Majd utana fog.....
2009. febr. 2. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ehetsz téliszalámit, csak a héja nélkül szeleteltesd fel, mert kívül ügye az penészes és az árt a babának. Egészségedre! :)
2009. febr. 2. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet enni, nyugodtan, viszont a nyers fasírt az tényleg egyenlő tatárbeefsteak, inkább ne edd.
2009. febr. 2. 20:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Terhesség alatt én is nagyon kívánom ezeket a finom dolgokat, de most már bűntudat nélkül fogom enni! 35hetes pocakos, ja és mindenkinek boldog babavárást!
2009. febr. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!