Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek-e terhes, ha több...

Lehetek-e terhes, ha több mint 2 hónapja nem jött meg a menzeszem, és 2 terhességi teszt is negatív eredményt mutatott?

Figyelt kérdés
2007. máj. 31. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen fordulj nőgyógyászhoz, ő tud biztosat mondani.
2007. máj. 31. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy nem biztos, hogy terhesség áll a háttérben. A teszteknek szinte 99%-osan lehet hinni, mindenképp fordulj szakemberhez, és ne halogasd. Persze az is előfordulhat, hogy nem volt peteérésed, és azért nem menseselsz. Nekem is volt ilyen problémám, hidd el orvosolható. Az agyalapi miriggyel kapcsolatos dolgot mondott nekem az orvos, mert állítólag ezt az szabályozza /agyalpi központ/. Túl ideges és stresszes voltam, de írt rá tablettát és megoldódott, azóta nem volt ilyen panaszom.
2007. jún. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!