Abban az esetben, ha elhal a magzat a terhességi teszt halványodik? Bővebben lent.
PA,
Nekem egyáltalán nem volt olyan vastag a második csík. tiszta ideg voltam 2 hétig. ott volt, erős volt, de csak hajszál vékonyan. Tudtam már,hogy baj van. nemvárt után 1-1,5 héttel is vékonyka volt a csík. férjem mondta,nem csinálhatok több tesztet,mert belehülyülök. elmentem dokihoz, amikor 6 hetes és 4 napos voltam. direkt húztam,halogattam az orvoshoz menést,mert akartam egyből látni a szívhangot! nem láttam.... ez egy hétfői napon volt. azt mondta a dokim, pénteken menjek vissza teli hólyaggal. sajnos már pénteken nem kellett visszamennem,mert szerdán elvetéltem amit műtéttel fejeztek be.
nem akarlak riogatni,csak leírtam a tapasztalataimat! Remélem Te szerencsés leszel!!!! majd írd meg mi lett Veled!!!!
Drukkolok!! és Kitartás!!!
Pa,
ha sokat erősödött szerintem megnyugodhatsz!!!!!!!!!
De kíváncsian várom mi lesz az orvosnál! kérlek írj majd!!!
Nem akarlak elszomorítani, de barátnőmnek mind az 5 vetélésekor így jelezte a teszt. :(
De kitartás, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!