Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szabad és mit nem egy...

Mit szabad és mit nem egy kismamának?

Figyelt kérdés
Enni,inni esetleg mennyire emelni ezekre lennék kíváncsi.Még csak 5 hetes terhes vagyok és szeretném tudni ezeket a dolgokat.valaki mondana nekem dolgokat?
2011. jan. 17. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Enni nem lehet:

nyers tojást tartalmazó ételt

nyers húst tartalmazó ételt

bizonytalan helyről származó jégkockával hütött italt van ahol pl. egyiptomban csapvizből csinálják nem ásványvizből.

pasztörözetlen tejből készült tejterméket pl olyan sajtot ami nem sütve hanem olvasztva van és penészes.

utcán készült ételt is óvatosan

nyaralás alatt mosott gyümölcsöt

inni nem szabad:

alkoholt

a már emlitett jégkocka

nem ajánlott a light termékek gyakori ivása

energia ital

napi kettőnél több presszókávé

emelés: minimálisat kb. 4 kg. de ne cipekedj ne emeld meg magad a világot nem most kell megváltani.

2011. jan. 17. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 17. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez tök jó hogy megkérdezted viszont bizz a testedben mert ami veszélyes jelezni fog undorodni fogsz tőle.
2011. jan. 17. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem szedni a terhesvitamint (Femibion 800-at) már 5 hetesen
2011. jan. 17. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon egyediek, persze az első hozzászóló tök jól leírta szerintem :o) eggyel nem értek egyet, a "ne emelgess, max 4 kg-t", mi terhesen cipeltük fel az ágyat a 2. emeletre, semmi gond nem volt, de éreztem a határaimat. Ha nehéznek láttam volna, nem teszem. Most viszont nincs mese, emelgetnem kell a 7 kg-s lányomat, ha tetszik, ha nem :) Szóval csak óvatosan, de ésszel :o)
2011. jan. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!