Aggódjak? Kisebb a baba a koránál? Részletek lenn.
Utolsó mensesem nov. 27-én kezdődött, eszerint most szombaton kezdődött a 8. hét. a ciklusaim szabályosak, ált. 27, néha 28 naposak. a fogamzás napja dec. 10, ezt pontosan tudom (a férjem épp külföldön volt akkoriban, és ezen az egy napon volt csak itthon). most pénteken voltam a nőgyógyásznál, az UH szerint kb. 6 hét+4 napos a baba, az orvos azt mondta csak, hogy "akkor az UH szerint fogunk számolni", meg hogy ha dec 10 a fogamzás napja, "akkor még belefér". különösebben nem látszott ő maga aggódni ezen, és meg is bízom benne, mert nagyon jó orvos, de azért ez hogy "akkor mg belefér" ez elgondolkodtatott, és most aggódom.
az még hozzátartozik, hogy a most 2 éves kislányom súlyra elég kicsi volt mikor született, a hossza rendben volt, 51 cm, de csak 2650 gr, mivel terhességi diabéteszem volt, és diétáznom kellett.(ő az elején rendesen fejlődött, csak a végén amikor a 26. héttől elkezdtem diétázni, akkor lassult le a súlynövekedése). Emiatt külön aggódom, hogy ne legyen emiatt valami gond. szeritnetek aggódnom kell, hogy kisebb? bocs ha hosszú lett.
Nyugi,nem kell aggodnod,teljesen minden rendben!!!
Élvezd ki a terhességet,2 éves lányod mellett ugy el fog repülni ez a 9 hónap.
köszi mindenkinek! kicsit megynugodtam.
persze hogy parázok, hiszen a gyermekemről van szó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!