Utrogestant felírhat a doki hormonvizsgálat nélkül?
Figyelt kérdés
A múlt héten volt egy pici barnázásom, mondtam a dokinak, de nem foglalkozott vele. Ma utána néztem, és sok nőnek van ilyen problémája amire utrogestant kapott, és így a babát is megmentették. Azt is olvastam, hogy sima ügyeletes doki irta fel nem is nőgyógyász. Van ilyen is? Tapasztalatok?2011. jan. 16. 16:39
1/10 anonim válasza:
igen...en mikor barnaztam hivtam a dokit de nem vette fel es ezert elmentem vettem egy dobozzal es elkezdtem szedni napi 3 szemet...mikor mentem a dokihoz azt mondta hogy tokeletesen csinaltam
2/10 A kérdező kommentje:
Vény nélkül?
2011. jan. 16. 16:45
3/10 anonim válasza:
elmondtam a patikusnak hogy mi a szitu es adott
4/10 anonim válasza:
na ennek ne higyj, mert vény nélkül 1000% hogy nem adnak ki utrogestant. Valszeg ismerős volt a patikus és majd viszi a receptet róla...
a kérdésedre válaszolva: az első terhességemnél alacsony progiszintem volt és írt fel utrogestant a doki. A 2. terhességemet másik dokinál "kezdtem" és megemlítettem neki, hogy mi volt az elsővel... erre vizsgálat nélkül írt fel duphastont. (ua. mint az utrogestan.)
5/10 anonim válasza:
Nekem semmilyen hormonvizsgálatom nem volt.
1. babánál minden rendben volt,
szülés után rendszeresen barnáztam, addig, amíg meg nem jött.
Ezt elmondtam a nőgyógyásznak és ő egyből írt fel utrogestant.
2. babánál nem barnáztam, nem véreztem, mégis felírta.
6/10 anonim válasza:
de miert hiszed hogy hazudok? valoban recept nelkul kaptam de ha te nem hiszed az a te dolgod attol
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) Akkor holnap megemlítem neki.
2011. jan. 16. 19:30
8/10 anonim válasza:
elozo vagyok...az igazsaghoz hozza tartozik hogy nagyvaradi vagyok de ettol fuggetlenul a recept itt is kell...lehet hogy szerencse vagy csak joindulatu patikust fogtam ki de adott egy szo nelkul...dec 24 volt...ennek ellenere elment a babam...az a megnyilvanulas amit az elottem szolo tanusitott nem mas mint bunkosag...megis mi okom lenne hazudni egy ilyen temaban...talan azzal segithetnek a kerdezon?...hat baromira nem
9/10 anonim válasza:
Nekem sosem volt vérvizsgálat előtte, két terhesség, mindkettőnél kaptam Utrogestant.
10/10 anonim válasza:
hu ha ez igen te aztan nagyon szepen ervelsz! ez kezd olyan lenni mint a Monika show. Nagyon szeretem ezt az oldalt csak az a baj hogy nincs valami szuroberendezes amivel ki lehet zarni a primitiv embereket. kedves kerdezo remelem ma elmesz orvoshoz mert attol hogy mi itt irunk neked es veszekedunka te problemad meg nem oldodik meg...majd irj ha van valtozas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!