Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestant felírhat a doki...

Utrogestant felírhat a doki hormonvizsgálat nélkül?

Figyelt kérdés
A múlt héten volt egy pici barnázásom, mondtam a dokinak, de nem foglalkozott vele. Ma utána néztem, és sok nőnek van ilyen problémája amire utrogestant kapott, és így a babát is megmentették. Azt is olvastam, hogy sima ügyeletes doki irta fel nem is nőgyógyász. Van ilyen is? Tapasztalatok?
2011. jan. 16. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
igen...en mikor barnaztam hivtam a dokit de nem vette fel es ezert elmentem vettem egy dobozzal es elkezdtem szedni napi 3 szemet...mikor mentem a dokihoz azt mondta hogy tokeletesen csinaltam
2011. jan. 16. 16:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Vény nélkül?
2011. jan. 16. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
elmondtam a patikusnak hogy mi a szitu es adott
2011. jan. 16. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:

na ennek ne higyj, mert vény nélkül 1000% hogy nem adnak ki utrogestant. Valszeg ismerős volt a patikus és majd viszi a receptet róla...

a kérdésedre válaszolva: az első terhességemnél alacsony progiszintem volt és írt fel utrogestant a doki. A 2. terhességemet másik dokinál "kezdtem" és megemlítettem neki, hogy mi volt az elsővel... erre vizsgálat nélkül írt fel duphastont. (ua. mint az utrogestan.)

2011. jan. 16. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem semmilyen hormonvizsgálatom nem volt.

1. babánál minden rendben volt,

szülés után rendszeresen barnáztam, addig, amíg meg nem jött.

Ezt elmondtam a nőgyógyásznak és ő egyből írt fel utrogestant.

2. babánál nem barnáztam, nem véreztem, mégis felírta.

2011. jan. 16. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
de miert hiszed hogy hazudok? valoban recept nelkul kaptam de ha te nem hiszed az a te dolgod attol
2011. jan. 16. 19:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) Akkor holnap megemlítem neki.
2011. jan. 16. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
elozo vagyok...az igazsaghoz hozza tartozik hogy nagyvaradi vagyok de ettol fuggetlenul a recept itt is kell...lehet hogy szerencse vagy csak joindulatu patikust fogtam ki de adott egy szo nelkul...dec 24 volt...ennek ellenere elment a babam...az a megnyilvanulas amit az elottem szolo tanusitott nem mas mint bunkosag...megis mi okom lenne hazudni egy ilyen temaban...talan azzal segithetnek a kerdezon?...hat baromira nem
2011. jan. 16. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt vérvizsgálat előtte, két terhesség, mindkettőnél kaptam Utrogestant.
2011. jan. 16. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
hu ha ez igen te aztan nagyon szepen ervelsz! ez kezd olyan lenni mint a Monika show. Nagyon szeretem ezt az oldalt csak az a baj hogy nincs valami szuroberendezes amivel ki lehet zarni a primitiv embereket. kedves kerdezo remelem ma elmesz orvoshoz mert attol hogy mi itt irunk neked es veszekedunka te problemad meg nem oldodik meg...majd irj ha van valtozas
2011. jan. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!