Van valami jele annak, ha valakinek magas a vércukorszinteje? Mik a veszélyei a babára nézve?
Megnyugtatásul, olvasd ezt el. Persze ez nem azt jelenti, hogy ártana kiiktatni az édes löttyöket és az egyéb üreskalóriákat az életedből.
Szia
Igazából mint minden másnál az első 12 hét fontos. Akkor alakul ki a érrendszer, szivecskéje, agyacskája a babócáknak. Szóval ha neked most 7-8 körül lenne a vc-rod, már komoly sőt semmilyen baj nem lehet. Ha magasabb akkor meg megéreznéd, kiszárad a szád, rossz közérzet, látás sem túl jó, de ezek már annyira komoly dolgok, hogy a terhességi diabetesznél nem mehet el ilyen messzire. Megnyugtatásképpen: én inzulinos cukros vagyok, (sok kismama ismerősöm van szint.cukrosok), nekünk még magasabbak a cukraink akár 10-11 is lehet. Az esetek 90 %-ban (pont úgy mint egészséges kismamáknál) a pici is "tökéletes" lesz. Szóval ne aggódj, fogadd meg az előttem szólók tanácsát. Kis mozgás, norm étrend, és no para!
5 hetes kismama :)
Jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!