Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor voltatok a terhesség...

Hányszor voltatok a terhesség alatt 4D-n?

Figyelt kérdés
Volt esetleg olyan, aki sokszor elment babamozizni?:)
2011. jan. 14. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Összesen 4-szer:

1. 16 hetesen, mert borzasztóan kíváncsi voltam a nemére.

2. 19 hetesen, a genetikai UH után- sajnos szinte semmit nem láttunk, úgy elbújt, így felesleges volt.

3. 27. héten- babamozi miatt. Csak hogy láthassuk. Aztán itt is eléggé eltakarta magát, az arcát jóformán nem is láttuk, mert előtte volt mindkét lába.

4. 31. héten végre láttuk a kis arcocskáját, megállapítottuk, hogy tiszta apja. :)

Így nekünk az első és az utolsó alkalom volt igazán jó.

2011. jan. 15. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Mivel sok rossz tapasztalatom volt a kórházi, sztk-s diagnosztikában, ezért kezdtünk már kezdettől fogva 4D-re járni. Nem tartottam luxusnak, bár nem kis pénz. Ez fontos volt nekünk. A valóságos, alapos diagnosztika. Mivel Down szűrés a kórházban volt (vérvételek) + a redő vastagság megállapítás, ezért sok bajt okoztak a (vélhető) elméréssel. A végleges vérvétel eredmény jó lett ezért reménykedtünk megnyugodni.

Összességében kb. 5 alkalommal voltunk. Ebből 1 a Géndiagnosztika volt a 18. heti genetikai uh-on.

Nem bántuk meg. Fontos volt!

2011. jan. 15. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

2x voltunk,

a 16. héten, hogy megtudjuk a nemét (ki is derült) :)

és a 33. héten, akkor csak kiváncsiskodni...:)

2011. jan. 15. 13:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor nemcsak mi voltunk tösszrör. Mi inkább a babamozi miatt mentünk, 5ször voltunk. Tudom, nem olcsó, de mi nem bántuk meg, nagyon élvezetes volt mindegyik alkalom:)
2011. jan. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!