Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt, hogy a nőgyógyásza...

Kinek volt, hogy a nőgyógyásza a picinek a fejében, de agyállományon kívül, cystát látott? (mko plexusban cysta látható)

Figyelt kérdés
Ha igen, tényleg nem kell emiatt aggódni? Állítólag ez pár héten belül felszívódik és elég gyakori a babáknál, sokszor nem is foglalkozik vele a doki, nem szól róla. Nekem szólt!
2009. jan. 30. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is úgy hallottam, hogy gyakori, és hogy gyorsan felszívódik. Nem kell tőle tartani. A következő UH-n már nem lesz ott. :)
2009. jan. 30. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató választ, 3 hét múlva megyünk megint remélem minden rendben lesz!!!!

18 hetes kismama

2009. jan. 30. 18:33
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Ne aggódj (bár könnyű ezt mondani),az én csemetémnél is volt ciszta mind a két oldalon(6-6mm)De két hét elteltével,már a jobb oldalon teljesen felszívódott,a balon pedig már csak 2mm volt. A következő héten pedig már nem is lehetett látni.Mi a biztonság kedvéért elmentünk 4D-re,ott is megnyugtattak,hogy nincs már ott semmi. Azóta a kis csemetém már lassan három éves,és nagyon okos,beszédes csaj lett belőle! Nyugi! Szép,és boldog babavárást,és könnyű szülést kívánok!

2009. jan. 30. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem, mindket oldalon.

el is tunt, nyoma sem maradt.

a babak nagy reszenek van, csak eltunik.

akkor aggodj, ha 10 mmnel nagyobb, egy egy honapon belul nem tunik el

ja, még a koraszulott babaknal is akad, naluk is felszivodik. tok normalis.

2009. jan. 30. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Az én babámnak 3mm-es a cisztája, de akkor nem kell ettől tartani. Mégegyszer köszönöm!

18 hetes kismama

2009. jan. 31. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is cisztát állapítotak meg a 21. héten, nagyon meg voltunk ijedve, mindent elolvastunk róla amit csak lehet. Mi mindenesetre elmentünk máshová is uh-ra, és ott megálapították, hogy nincs semmiféle ciszta. Teljes megnyugtatásra elmentünk még egy helyre az ország legjobb ultrahangosához, és ő is mondta, hogy semmi. Tudom min mész keresztül, de ne egy orvos véleményére adjatok! Meg sok függ az ultrahanggéptől is, ha esetleg régi gép, akkor már nem olyan jó. Nem lesz semmi baj, meglátod! 28 hetes
2009. febr. 1. 20:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Holnap megyünk mi is egy másik helyre uh-ra, majd kiderül, hogy mi van, de remélem nem lesz gond!
2009. febr. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!