Kinek volt, hogy a nőgyógyásza a picinek a fejében, de agyállományon kívül, cystát látott? (mko plexusban cysta látható)
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató választ, 3 hét múlva megyünk megint remélem minden rendben lesz!!!!
18 hetes kismama
Szia!
Ne aggódj (bár könnyű ezt mondani),az én csemetémnél is volt ciszta mind a két oldalon(6-6mm)De két hét elteltével,már a jobb oldalon teljesen felszívódott,a balon pedig már csak 2mm volt. A következő héten pedig már nem is lehetett látni.Mi a biztonság kedvéért elmentünk 4D-re,ott is megnyugtattak,hogy nincs már ott semmi. Azóta a kis csemetém már lassan három éves,és nagyon okos,beszédes csaj lett belőle! Nyugi! Szép,és boldog babavárást,és könnyű szülést kívánok!
nekem, mindket oldalon.
el is tunt, nyoma sem maradt.
a babak nagy reszenek van, csak eltunik.
akkor aggodj, ha 10 mmnel nagyobb, egy egy honapon belul nem tunik el
ja, még a koraszulott babaknal is akad, naluk is felszivodik. tok normalis.
Mindenkinek köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Az én babámnak 3mm-es a cisztája, de akkor nem kell ettől tartani. Mégegyszer köszönöm!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!