Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Hajdú Gáborról szeretnék...

Dr. Hajdú Gáborról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni tőletek. Az Uzsoki kórház szülész-nőgyógyásza. Az is érdekelne, hogy mennyiért vállalja a szülést? Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés
Az Uzsoki kórház szülész-nőgyógyásza. Az is érdekelne, hogy mennyiért vállalja a szülést. Köszönöm előre is!
2008. nov. 21. 18:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaz, hogy én már 10éve szültem a Hajdu Dr-nál és a napokban olvastam rola,hogy mennyire megvannak vele elégdve de sajna az én tapasztalatom nem ez volt vele. Amikor a kisfiam született a vajudási idö alatt elment mert rendelési ideje volt mondván adig ugy sem történik semmi, ebben igaza volt. De amikor vissza jött pont kezdödött egy foci meccs amiröl persze nem maradhatott le igy beszaladgált hozzám néha néha, hogy hogy állunk aztán ment vissza meccset nézni. Amikor aztán megszületet a gyermekem fogta összevart és indult haza felé, de a szülésznöm ugy gondolta, hogy valami nincs rendben és ezért utána szaladt, hogy jöjön vissza és ezzel ö mentette meg az életemet mert a Dr-ur kissé elnézet valamit a nagy sietségben ezért elaltattak és nekiláttak helyrehozni a dolgokat, és mindezt ugy, hogy a párom végignézte mert elfelejtették kiküldeni a szülöszobárol igy a végén ö mesélt el mindent, hogy mi is történt velem. Aztán kapptam 2 egység vért mert már tul nagyvolt a vérveszteségem. Aztán kiment a kint várakozo családomhoz és közölte, hogy a joisten is velünk volt. Hát naggyábol ennyi nem akarlak elrémiszteni töle nem ez volt a szándékom csak azóta született még 3 gyerköcöm más orvosnál igy megtapasztaltam, hogy lehet ugy is világra hozzni egy kisbsbát, hogy veled is folalkoznak és emberszámba vesznek.
2008. nov. 22. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!