6 hetes vagyok, de nagyon émelygek, a magneb6 segit ezen?
Egész nap olyan érzésem van, mintha tele lennék, pedig nem is ettem, ha egy keveset eszem, akkor jobb egy fokkal.
Ja és nincs székletem,mir lehet csinálni?Mit egyek?Csak joghurtot ne,azt nem tudom megenni:-((
Kinek hogy, nekem őszintén szólva nem segített,5 héten keresztül émelyegtem, mire elmúlt.De van akinek beválik, sztem beszéld meg a dokival, mit javasol.Igyál sok rostos italt,nem édesítőszereset!Egyél sok zöldségfélét,pároltan pl,müzli-féle is segít a székleten.Kerüld a banánt, csokit, puffasztó ételeket,ha tudod csökkenteni.Ha nem kívánod a rostosat italban, vagy félsz a cukor miatt,igyál sok-sok ásványvizet,ha elegendő a napi foly.bevitel, akkor lennie kell eredménynek.:-))
Remélem tudtam segíteni.
Szia.
Az émelygésed lehet,hogy nem sokára elmúlik,bizzál benne.
Igyál sok folyadékot,ásványvizet,min.2l,sok gyümülcs,zöldség.A sok rost,segít a szekleten.Kerüld a cukros dolgokat,és a fehér kenyeret,zsemlét.Helyette teljes kiörlésüt.
Kitartás.
40hetes kismama.
A hányingerre b 6-ot vagy gyömbérkapszulát szedj. Gyömbérből én 2x2-őt szedtem reggel és este. A puffadásra jó az espumisan gyöngy a székrekedésre jó reggel 1 dl Mira víz, sok folyadék rostos gyümölcslé, sok gyümölcs, nekem a Pacific szilvalekvár vált be amiből este megettem 2-3 teáskanállal.(reggelre garantált az eredmény)
Fontos viszont, hogy semmilyen hashajtót sem szedj mert méhösszehúzodásokat eredményezhetnek és ebben a korai szakaszban vetélést okozhat!!
Hidd el jobban leszel!!
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!