Aecpirító kérdés: Első trimeszterben milyen szinten éltek nemi életet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 21:04
11/18 anonim válasza:
Az első trimeszterben átálltunk egy másik rendszerre, mert általában reggelente rosszul voltam, este meg állati fáradt. Így beálltunk a délutáni hancúrozásra, amit heti 3-4 alkalommal tartottunk is. Csak már előtte kiderült, hogy be van gyulladva a méhszájam, így csak nagyon óvatosan lehetett, amíg el nem múlt-2 hetet ki is kellett hagyni.
12/18 anonim válasza:
Hát, az én arcom már nem pirul, nem is emlékszem már rá, milyen az a nemi élet... Az elejétől tilos minden, aminek ehhez köze van. A párom pedig egy angyal, még azt sem igényli, hogy én tegyek valamit érte, annyira félt, tart tőle, hogy akkor esetleg nem bírnánk megállni. Úgyhogy mi maximum egymás kezét fogjuk, mint kamaszkorunkban. :) Persze ennek is megvan a maga szépsége, olyan, mintha újból az elsőre várnánk. :) 37 hkm
13/18 anonim válasza:
Mi 2x csináltuk a 16 hét alatt, veszélyeztetett vagyok..és akkor még ezt nem tudtuk ,csak azért, szóval már az is eléggé az őskorban volt...néha kap egy kis kényeztetést(én is...)..de tényleg ahogy az utolsó írja, várjuk, mint annó az elsőt..már a gondolattól bezsongok...:D
Pedig még sok van vissza, de a babóért mindent;)
16+1 hkm
14/18 anonim válasza:
AZ első trimeszterben összesen 2-szer voltunk együtt, egyszer mikor még nem tudtuk, hogy babó van, és egyszer a 9. hét környékén, pedig nem volt megtiltva, de bennem akkora változások mentek végbe, hogy egyszerűen nem tudtam-tudok ráhangolódni. Most 16 hetes vagyok, épp pár napja próbálkoztunk, de nem volt az igazi sajnos :( pedig úgy vártam, hogy a 2. harmadban majd megjön az étvágyam! Párom borzasztóan megértő, de már nekem van rossz érzésem amiatt, hogy mennyire nem érdekel a szex...
15/18 A kérdező kommentje:
O8:34
O9:29
Ti miért vagytok veszélyeztetettek?
Köszönöm mindenkinek a választ és a nyugtatást!
2011. jan. 10. 10:13
16/18 anonim válasza:
08:34-es vagyok: első terhességem missed ab lett, így az első 14 hétben eleve tilos volt. Plusz volt most is görcsölés, egyszer vérzés az elején. Így aztán a doki azt javasolta, ha kibírjuk, inkább továbbra se. 24. héten idő előtti burokrepedés, magzatvíz szivárgás, kórházi, majd itthoni szigorú ágynyugalom. Innentől a fertőzésveszély miatt szóba sem jöhetett.
17/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez így érthető :-S Köszi.
2011. jan. 10. 11:52
18/18 anonim válasza:
Nalunk az elso trimeszterben meg semmi gond nem volt a nemi elettel,ugyanugy csinaltuk mint azelott,de azutan hogy a ferjem eloszor megerezte (23hetesen)a babat mocorogni talan meg 2-szer voltunk egyutt. Azota semmi.Nagyon felt minket es szegyenlos is.....borzaszto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!