Első trimeszterben nem árt a lándzsás útifű szirup és a sok sós mogyoró, mandula? Ez 2 kérdés egyben.
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 19:15
2/9 A kérdező kommentje:
Az van ráírva a lándzsás útifűre, h kérdezze meg az orvosát :S
2010. dec. 23. 19:19
3/9 anonim válasza:
gyógynövényes... de ha bizonytalan kérdezd meg a dokidat.
4/9 anonim válasza:
Lándzsás utifű szirup nem hiszem, hogy ártana.
mogyoró, mandula-magnéziumforrás, de a sok só viszont nem egészséges, egyél natúr mocsorót
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! 1OO/6O a vérnyomásom, egy kis só még belefér :)
2010. dec. 23. 20:05
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom megkérdezni, karácsony van :S 27-ére meg lehet, már nem fogok köhögni.. :)
2010. dec. 23. 20:06
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ártasz vele se magadnak se a babádnak.Én az 5. hónapban járok a pocaklakómmal és pár héttel ezelőtt engem is elkapott egy NAGY köhögési ciklus, kb. 3hétig tartott.sok kamilla teát ittam, gyümiket ettem, és én is ittam ebből a szirupból napi szinten 3-szor, persze ez attól is függ mennyire köhögsz csúnyán.
Ha nem használt volna és ártalmas akkor azt a tapasztalatomat írtam volna.Gyógynövényes.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Megyek is és meghúzom az üveget.
2010. dec. 25. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!