Aecpirító kérdés: Első trimeszterben milyen szinten éltek nemi életet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 21:04
1/18 anonim válasza:
Végig semmilyet. Nem lehetett. Illetve apát kényeztettem időnként.
2/18 anonim válasza:
En nem nagyon kivantam. Miutan mar volt egy vetelesem mondtak is, hogy varjuk meg a 14.hetet. Megvartuk, meg aznap delutan rohantunk a korhazba mert vereztem. Babacska boldogan kalimpalt odabenn, de akkor mar azt mondtak, ne szexeljunk a vegeig - mikoris segithet beinditani a szulest... szoval szegeny apjuk....
3/18 A kérdező kommentje:
Első: mi miatt nem lehetett nektek végig?
2011. jan. 9. 21:16
4/18 anonim válasza:
19 hetes vagyok, a mai napig 2-5 naponta boldogítjuk egymást apával. :) Minden probléma nélkül...Az első trimeszterben még simán volt 2-3 naponta... azóta kicsit leálltunk, így van hogy 5 nap is kimarad. Volt olyan, hogy sűrűbben szerettem volna, mint előtte. :D
5/18 anonim válasza:
1. vagyok, nekem is volt egy vetélésem előtte és ennél a terhességemnél is már a 7. héten véreztem, majd 12 hetesen is és ezek után merni se mertük volna kockáztatni. Azóta megszületett a kisfiunk, e hó végén lesz 1 éves. Tündéri, okos, eleven, egészséges kisfickó, minden nehézség ellenére.
6/18 anonim válasza:
Az első trimszterben heti 1x. Akkor is csak azért mert már "muszáj" volt. Valahogy annyira nehezen hangolódtam rá, a kisbaba kiszorította ezt az egészet a fejemből, fura, mert előtte nem volt ilyen gondunk. A 21-22. héttől már csak 2-3 hetente 1x vagyunk együtt, mostmár a poci méret, meg az egyéb technikai gondok akadályoznak. Irigylem azokat, akiknek gyakrabban megy!
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aki eddig válaszolt! Én lombikbabát várok és elvileg nem szabadna. Nem véreztem, semmi gond nem volt, csak óvatosságból nem ajánlott. és most a 12. hét küszöbén nem tudtuk megállni.. Remélem, nem lesz baj.
2011. jan. 9. 21:32
8/18 anonim válasza:
Én 8.héttől véreztem, emiatt nem lehetett.Majd a 35.héttől megint tilos volt, mert kinyílt a méhszáj.
9/18 anonim válasza:
Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj.
Bár én nem vagyok veszélyeztetett, mi is folyamatos, aktív (hetente minimum 2x-3x)nemi életet élünk, úgy ahogy üres pocakkal előtte. Engem feltölt, lenyugtat, boldoggá tesz...úgy gondolom, hogy ezt a baba is pozitívan éli meg velem/bennem.
10/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Lemaradt, hogy épp a 16. hét küszöbén...s bár kutya mód végigszenvedtem az első trimesztert, valahogy a szerelmeskedés is gyógyír volt a panaszaimra...ideig-óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!