Március végére kiírt kismamák, hogy vagytok?
Hát én március közepére várom a kicsit. Kisfiú lesz. Eddig minden okés (kop-kop) sokat mocorog, sajnos még nem fordult be, de még van esélye. Néha kicsit fáj a hátam, meg az oldalam, előtejem nár van. Eddig kb 10 kilót híztam.
Már sok mindent megvettünk neki, de azért én még tudok mit hazahordani neki. Párom nem győzi mereszteni a szemeit, ennyi cuccot még nem is látott. :)
Ti hogy vagytok?
Mi március 31-re vagyunk kiírva, tényleg a végére. :)
Jól van a baba, kedden láttuk uh-on, már egyre "babásabb", csodaszép pofikája van. Szépen fejlődik, jó ütemben növekszik, vannak lustább és élénkebb napjai. Gyakran forgolódik, még nálam sem fordult be, de van is rá ideje.
Nekem ritkán keményedik a pocakom, csak ha túlhajtom magam, vagy felhergelem magam valami hülyeséggel (anyós v. öcsém). Éjjel menetrendszerűen felébredek pisilni és inni, majd meghalok szomjan. Szerencsére eddig nagyon keveset híztam, bár én eléggé túlsúlyosan kezdem így is a terhességet. Terhességi cukrom van, kedden kell diabetológiára mennem, úgy néz ki, diétára fognak, de nem érdekes, csak a baba legyen rendben.
Nálunk még a nagy dolgokból is hátra van a vásárlás, talán holnap már sikerül az összes kórházi cuccot megvenni, a babának még ruhácskák, pelenka hiányoznak nagyobb tételben.
És veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!