Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Március végére kiírt kismamák,...

Március végére kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát én március közepére várom a kicsit. Kisfiú lesz. Eddig minden okés (kop-kop) sokat mocorog, sajnos még nem fordult be, de még van esélye. Néha kicsit fáj a hátam, meg az oldalam, előtejem nár van. Eddig kb 10 kilót híztam.

Már sok mindent megvettünk neki, de azért én még tudok mit hazahordani neki. Párom nem győzi mereszteni a szemeit, ennyi cuccot még nem is látott. :)

Ti hogy vagytok?

2011. jan. 7. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Március 22-re vagyunk kiírva!:) Sajnos nagyon meglódult a súlyom, a hasam is hirtelen nőtt meg, 22-23 hetesen még senki sem mondta meg, hogy terhes vagyok és +2-3 kg volt, mostmár igencsak látszik és +8 kg. Hetente fél-1 kg jön fel, ez elég ijesztő. Amúgy jól vagyunk, csak zavaró ez a nagy has!:) És Te kedves kérdező?
2011. jan. 7. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Márc. 15-re várjuk a fiunkat, de szerintünk elszámolták és fiatalabb egy héttel. Mi szerencsére jól vagyunk, a szex egyre nehezebben megy a pocimmal, a férjem nagy bánatára. :) De azért még megoldjuk. ;) Mi két hét múlva vesszük meg a legtöbb dolgot, most még csak rucik vannak.
2011. jan. 7. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi március 31-re vagyunk kiírva, tényleg a végére. :)

Jól van a baba, kedden láttuk uh-on, már egyre "babásabb", csodaszép pofikája van. Szépen fejlődik, jó ütemben növekszik, vannak lustább és élénkebb napjai. Gyakran forgolódik, még nálam sem fordult be, de van is rá ideje.

Nekem ritkán keményedik a pocakom, csak ha túlhajtom magam, vagy felhergelem magam valami hülyeséggel (anyós v. öcsém). Éjjel menetrendszerűen felébredek pisilni és inni, majd meghalok szomjan. Szerencsére eddig nagyon keveset híztam, bár én eléggé túlsúlyosan kezdem így is a terhességet. Terhességi cukrom van, kedden kell diabetológiára mennem, úgy néz ki, diétára fognak, de nem érdekes, csak a baba legyen rendben.

Nálunk még a nagy dolgokból is hátra van a vásárlás, talán holnap már sikerül az összes kórházi cuccot megvenni, a babának még ruhácskák, pelenka hiányoznak nagyobb tételben.

És veletek mi újság?

2011. jan. 7. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén márc.31.-re vagyok kiírva a kisfiammal.Már van egy 4 éves leánykám.Nem tudok aludni, kezd savam lenni, ha nem figyelnék, nagyon híznék-most kicsit nyűgös vagyok, pedig ez még az energiazóna.Úgy másfél hónap múlva fogok még csak igazán nyavajogni :)))
2011. jan. 7. 23:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én március 30-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz, már alig várom!!! Vmiért úgy érzem előbb meg fog jönni a kicsi...Nálunk most volt szobafestés, új ablakok, hogy minden tökéletes legyen mire jön a pici, a bútorok, babakocsi, ilyenek már megvannak. Még nekem kell pár extra cucc és egy-két apróbb dolog neki. A hasam rohamosan nő, bár mindenki azt mondja, hogy szép, nem túl nagy...Kb. 10 kilót híztam eddig a védőnő szerint megfelelő ütemben, úgyhogy nem aggódom. Sokat rúg, mocorog a pici, főleg mikor aludni szeretnék:) Rettentő fáradt vagyok és már sokkal nehezebb a napi dolgokat ellátni ekkora pocakkal. Rossz alvó vagyok, ami a sok pisiléstől csak még kényelmetlenebb, de már nagyon várom, hogy megérkezzen. Szép napot Nektek!
2011. jan. 9. 12:45
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok!Nagyon eltűntetek!:)Én is március 30-ra vok kiírva!És nekünk is kisfiú lesz!Nekünk már van egy 3 éves kislányunk,aki nagyon várja már a tesót!:)Én nagyon nehezen viselem az áldott állapotomat,legjobban az visel meg,h már alig tudok mozogni,az alvásról nem is beszélve,képtelen vok kényelmesen feküdni!Még soha életemben nem vártam ennyire a március végét!:)
2011. jan. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!