Március 5-re kiirt kismamák hogy vagytok? Mit vártok? és mennyit hiztatok.
szia én kicsit későbbre márc 11re vagyok.
méhszájam 24 hetes korom óta 2100.kilányt várok, Liliánát.:)
És TE?
50ről kezdtem plussz 13 kilónál tartok eddig, szerintem kicsit sok, de sebaj.
A babát tegnap 1900gr-ra saccolták:)
Szia!
Március 9-re vagyok kiírva. Már itthon vagyok, az orvosom nem engedett tovább dolgozni (megrövidült a méhnyak :(). Én is sokat híztam, 20 kilót, pedig mozgok rendszeresen és nem is eszek nagyon sokat. Szerencsére nem vizesedek (még...). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon gyakran van hányingerem, nyomja a pici a gyomrom + gyomorsavam is termelődik rendesen. Eléggé várom már, hogy leszálljon a babám, de a doki szerint erre még várni kell legalább 2-3 hetet :) Te hogy vagy?
Én márc.17-re vagyok kiírva,holnap megyünk a 32.heti uh-ra,még nem tudjuk mi lesz... Bízunk benne,h holnap megtudjuk.
Túlsúllyal kezdtem a terhességet,így egy hónappal ezelőtt (akkor mértek utoljára) +7 kg-nál jártam.Mostmár tuti több.Pedig semmivel nem eszek többet,mint terhesség előtt.Nem vizesedem még.
Második terhesség,első fiú lett,most bízunk egy kislányban,de amúgy mindegy.
Boldog babavárást Nektek.
:)
Március 9-es vagyok:
nekem szerencsére nincs bajon vele, eddig megfelelő volt. Mondjuk sok olyat is ettem, amiben van vas, húst, zöldséget, májat csak mértékkel, céklát, saláta, spenót, tök (sütőtök és a másik is). Ne légy elkeseredve, ez nem tragédia, lehet pótolni! Persze mindenkinek megvan a maga baja, én meg a kilóim miatt kesergek, de azt meg le lehet adni :) egyébként több ismerősömnek is idő előtt (5 hónaposan) meg kellett szülnie a magzatot, mert beteg lett, van olyan ismerős pár is, akiknek évek óta nem jön össze a baba, ehhez képest a vashiány nem is tűnik olyan nagy gondnak (na meg esetemben a hízás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!