Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Március 5-re kiirt kismamák...

Március 5-re kiirt kismamák hogy vagytok? Mit vártok? és mennyit hiztatok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Elég jól érzem magam,csak el ne kiabáljam..51kg-ról indultam,most vagyok 70! :)) Tudom kicsit sok,mert mindig kapok az orvosomtól,dehát...ez van.Pici kislányt várok,az én kis Drága Annámat. Te hogy vagy?
2011. jan. 19. 22:17
 2/11 szucs oliver ***** válasza:

szia én kicsit későbbre márc 11re vagyok.

méhszájam 24 hetes korom óta 2100.kilányt várok, Liliánát.:)

És TE?

50ről kezdtem plussz 13 kilónál tartok eddig, szerintem kicsit sok, de sebaj.

A babát tegnap 1900gr-ra saccolták:)

2011. jan. 20. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Március 9-re vagyok kiírva. Már itthon vagyok, az orvosom nem engedett tovább dolgozni (megrövidült a méhnyak :(). Én is sokat híztam, 20 kilót, pedig mozgok rendszeresen és nem is eszek nagyon sokat. Szerencsére nem vizesedek (még...). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon gyakran van hányingerem, nyomja a pici a gyomrom + gyomorsavam is termelődik rendesen. Eléggé várom már, hogy leszálljon a babám, de a doki szerint erre még várni kell legalább 2-3 hetet :) Te hogy vagy?

2011. jan. 20. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja, kicsi fiú lapul a pocakban :)
2011. jan. 20. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én csak március 22-re vagyok kiírva, de már eléggé vizesedek. Sokat keményedik a hasam. A méhszájam 3100, állítólag ez normális. A hízásom nem tudom nem nagyon állok mérlegre olyan 10 kg lehet. Nagyon várjuk Eszterkét! Ezen a héten még dolgozom, jövő héttől megyek állományba.
2011. jan. 20. 12:24
 6/11 A kérdező kommentje:
sziasztok én március 5-re várom a második kislányunkat Mírát, eddig 7 kilót hizam, vigyáztam mert alapbol többel kezdtem a terhességem mint az első kislányunkal, 66ról indultam most és 73 vagyok, nem szeretnék sokat hizni már. én nagyon fáradékony vagyok mert nagyon rossz a vasam csak 4,1 sehogy sem megy fel pedig szedem a gyógyszereket, ma már sirtam is emiatt mert most jött meg a friss laborom. ez nagyon aggaszt, a dokim injekciót fog javasolni vénásan, ugytünik elkerülhetetlen lesz. nektek hogy alakul a vasatok?
2011. jan. 20. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Én márc.17-re vagyok kiírva,holnap megyünk a 32.heti uh-ra,még nem tudjuk mi lesz... Bízunk benne,h holnap megtudjuk.

Túlsúllyal kezdtem a terhességet,így egy hónappal ezelőtt (akkor mértek utoljára) +7 kg-nál jártam.Mostmár tuti több.Pedig semmivel nem eszek többet,mint terhesség előtt.Nem vizesedem még.

Második terhesség,első fiú lett,most bízunk egy kislányban,de amúgy mindegy.

Boldog babavárást Nektek.

:)

2011. jan. 20. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Március 9-es vagyok:

nekem szerencsére nincs bajon vele, eddig megfelelő volt. Mondjuk sok olyat is ettem, amiben van vas, húst, zöldséget, májat csak mértékkel, céklát, saláta, spenót, tök (sütőtök és a másik is). Ne légy elkeseredve, ez nem tragédia, lehet pótolni! Persze mindenkinek megvan a maga baja, én meg a kilóim miatt kesergek, de azt meg le lehet adni :) egyébként több ismerősömnek is idő előtt (5 hónaposan) meg kellett szülnie a magzatot, mert beteg lett, van olyan ismerős pár is, akiknek évek óta nem jön össze a baba, ehhez képest a vashiány nem is tűnik olyan nagy gondnak (na meg esetemben a hízás).

2011. jan. 20. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgyhogy NYUGI, a pindurkádnak is ezzel teszel a legjobbat! :)
2011. jan. 20. 14:49
 10/11 A kérdező kommentje:
probálok nyugodt lenni, de az keserit el hogy becsületesen szedem a gyogyszert és mégsem hat, és alig végzem el az itthoni munkákat már el is fáradtam, az első kislányom nagyon anyás és vele is sokat foglalkozom, most 21 hónapos. de igy akartuk hogy 2 év legyen a gyerekek között, 23 hónap lesz pontosan. szoval a fárdtság ami idegesitő.
2011. jan. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!