Kismamäk van it aki majus elejön fog szülni;? Hogy vagytok? Dolgoztok még?
Szia!
Én május 20-ra vagyok kiírva a második babámmal.Dolgozni nem dolgozom mert még itthon vagyok a lassan 2 éves kislányommal.Most elég jól érzem magam,nincsenek rosszullétek már de még nem túl nehéz a mozgás.Bár fáradékonyabb vagyok azért,mint nem terhesen voltam.De most valahogy gyorsabban is telik ez a várandósságom,mint az első mert most elég sűrű a napi program a lányom miatt.
A kis pocaklakóm meg nagyon sokat mozog mostanában amit nagyon élvezek!
Te hogy érzed magad?Hol fogsz szülni?
szia
április végén.
nem dolgozom, mert szeptemberben járt le a gyedem, azóta szabadságon és táppénzen vagyok.
jól vagyok, köszönöm, a hasam szokott görcsölni, de nem túl gyakran, hetente 1-2szer. nemrég kezdett nőni a hasam, azóta kicsit fáradékonyabb vagyok, húzódik néha meg ilyesmi.
te?
Sziasztok!
Május közepére vagyok kiírva én is. A pocakom már nő, a babát már nagyon jól érzem. Dolgozni én sem dolgozom már, mert az elején sokat betegeskedtem és az orvosom jobbnak látta. Súlygyarapodással ti hogy álltok?
Sziasztok!
Május 17. De a doki szerint már most hatalmas. 3.baba, én nem dolgozom,mert veszélyeztetett terhes vagyok.
Véreztem, görcsölök, keményedek.
És nem híztam, csak a pocim óriási!
második vagyok
én sem híztam eddig semennyit.
nekem most 750 g a babám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!